TİSKİ'ye 72 Milyon TL'lik kredi yetkisi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Mart ayı meclis toplantıları devam ediyor. Meclis toplantılarının ikinci gününde Atilla Ataman başkanlığında yapılan toplantılarda Tiski ile alakalı önemlİ kararlar alındı.

TİSKİ'ye 72 Milyon TL'lik kredi yetkisi

TİSKİ tarafından yapılan içme suyu ve kanalizasyon ile yağmur suyu çalışmaları için meclisten ek kaynaklar talep etti. Yapılan görüşmeler sonrası TİSKİ'ye 72 milyon TL ek kredi kullanılması için yetki verildi.

TİSKİ tarafından yapılan Arsin İçme Suyu ve İçmesuyu Paket Arıtma Tesisi İnşaatı İşi,Ortahisar İlçesi Kanalizasyon İnşaatı işi, Ortahisar İlçesi Yağmursuyu İnşaatı İşi, Trabzon İçme Suyu, Temin Projesinin yapım işi ve Müşavirlik Hizmeti, Çaykara Limonsuyu Sultan Murat Yaylası İçme Suyu İnşaatı, Ortahisar İlçesi Kireçhane ve Karlık Terfi Sistemi İçmesuyu Arıtma tesisi, İnşaatı, malzeme alımı için tek tek yapılan oylamalar sonucunda TİSKİ Genel Müdürü Ali Teketaş'a 72 Milyon kredi kullanımı için yetki verildi.

Haber61 Haber Servisi

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler