Ticaret Lisesi Mezunları buluştu

Ticaret Lisesi Mezunları geleneksel pilav gününde buluştu

Ticaret Lisesi Mezunları buluştu

Bu yıl 93’üncü yılını kutlayan Trabzon’un en eski okullarından biri olan Ticaret Lisesi’nin eski mezunları geleneksel pilav gününde bir araya geldi. Geleneksel buluşmaya 1965-1980 yılları arasındaki mezunlar damga vururken, “ Ne varsa eskilerde var” sözünü akıllara getirdi.


Trabzon Ticaret Lisesi’nin geleneksel mezunlar buluşması bu yıl da oldukça kalabalık bir katılımla gerçekleştirildi. Daha çok 1965-1980 yılları arası mezunların görüldüğü katılımda 1965 öncesi mezunlara okul müdürü Murat Bayram tarafından plaket takdim edildi.

Ticaret Lisesi Mezunları buluştu

Okul bahçesinde yapılan ve Trabzon Ticaret Lisesi (TTL) Mezunlar Derneği tarafından organize edilen buluşmaya okulun duayen müdürlerinden Mehmet Aydın, Okul Müdürü Murat Bayram, TTL Mezunlar Derneği Başkanı Temel Kofoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Salih Aladağ, Ekrem Şahin ve Aydın Kolomaç’ın yanı sıra, efsane öğretmenler ve eski mezunlar katıldı.

Okul Müdürü Murat Bayram yaptığı konuşmada daha çok eski kuşak mezunların buluşmaya değer verdiklerini bundan sonraki dönemde bu önemli etkinliğe 80 sonrası kuşak mezunların da katılması için gerekli çalışmaların bugünden itibaren yapılacağını söyledi.

Ticaret Lisesi Mezunları buluştu

Okulun efsane Müdürü Mehmet Aydın da yaptığı konuşmada “Muhterem Ticaret Liseliler. Sizler hepiniz birer çınarsınız. Sevgi getirdiniz, şefkat getirdiniz, hoşgörü getirdiniz, dostluk getirdiniz. O kadar çok getirdiniz ki bunu anlatamıyorum. O kadar doluyum ki o kadar enerji verdiniz ki nereden başlayacağımı bilmiyorum. “ diyerek katılım gösteren herkese teşekkür etti.

Aydın konuşmasını, ünlü şair Rıza Tevfik Bölükbaşı’nın “Ömrümün neşesiz geçti baharı/ Neyleyim baharı gülsüz olunca/ Bir tutsam gerektir yar-u ağyarı/ Gurbet ellerinde öksüz olunca/ dizelerinden oluşan unutulmaz şiiriyle bitirdi.
Konuşmaların ardından hatıra fotoğrafı çektiren mezunlar ve öğretmenler daha sonra pilav, ayran ve tatlı ikramıyla uğurlandılar.

Ticaret Lisesi Mezunları buluştu
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber