Teröristlere yardım eden başkomiser Trabzon'da tutuklandı!

Başkomiserin terör örgütüne yardım ettiği ortaya çıktı

Teröristlere yardım eden başkomiser Trabzon'da tutuklandı!
Haber61 Haber Servisi

Trabzon’daki gizli operasyonları başkomiserin 2 yıl boyunca deşifre ettiği ortaya çıktı. 

Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar İle Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli iken Nisan 2017 yılında açığa alınan Başkomiser F.B. terör örgütü FETÖ/PDY’ye operasyonların bilgisini sızdırdığı gerekçesi ile tutuklandı.

Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; Trabzon’da 2014 ile 2016 yıllarında görev yapan ve bu süreçte Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Mücadele Şube Müdürlüğünde görev yapan F.B.’nin önceden yapılacak olan operasyonları örgüt üyelerine bildirdiği ortaya çıktı. Ağrı ilinde gözaltına alınan F.B. burada sevk edildiği adli makamlarca etkin pişmanlık yasasından yararlanarak serbest kalmıştı.

Ancak Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri; yapmış olduğu çalışmada şüpheli şahsın örgütün mesajlaşma programı bylock üzerinden KOM ve TEM şubelerinin operasyonlarının olacağını örgüt imamlarına bildirdiği bu imamlarında bu duruma göre tedbir aldığı öğrenildi. Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesinde ki sorgusunun ardından F.B. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Bahçecik Cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler