Taflan Gayrimenkul açıldı

Ayhan Taflan ve Özgür Taflan Taflan Gayrimenkul’ü hizmete açtı.

Taflan Gayrimenkul açıldı

Haber61 - Haber Servisi - Trabzon’da İnşaatçılar Odası ve Faal Emlakçılar Odası ve Başkanı Ayhan Taflan ve kardeşi Özgür Taflan, bugün yapılan açılışla Taflan Gayrimenkul’ü hizmete açtı.


Ortahisar İlçesi Cumhuriyet Mahallesi Yavuz Selim Bulvarı Hacıkasım mevkiinde faaliyete başlayan Taflan Gayrimenkul’ün açılışına Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Geç, Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, esnaf odaları başkanları, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Açılış öncesinde horon ekibinin yaptığı gösterinin ardından konuşma yapan Taflan Gayrimenkul sahibi İnşaatçılar Odası ve Faal Emlakçılar Odası ve Başkanı Ayhan Taflan, “Ben kardeşim Özgür Taflan ile birlikte 63 senelik bu Taflan Gayrimenkul firmasını kaldığımız yerden devam ettiriyoruz. 37 senelik meslek hayatım var. Babadan kalan mesleğimiz. Ama bundan sonraki süreci haliyle Özgür kardeşim ile birlikte elimizden geldiği kadar Trabzon halkına, bütün insanlara fayda sağlamaya çalışacağız. Burada amaç sadece şu değil ki, bura bir işletmedir doğru ama bağlı bulunduğum başkanlığını yaptığım kurumlar var. Bu anlamda burası bütün vatandaşlara açık. Burada ticarethanede özellikle alışveriş olmasından ziyade gönlümüz şunu arzu eder. Sektörde iş yapan arkadaşlarımız, tüketiciler, vatandaşlar mağdur olmamaları açısından buraları kendi işyerleri addedip, çok rahatlıkla her şeyi bizimle paylaşabilir, bizlerden destek görebilirler. TESOB Başkanı Metin Kara’ya çok teşekkür ederim. Çünkü esnafın içinde olan, esnafın derdinden iyi anlayan, esnafın yanında, vatandaşı çok iyi tanıyan bir başkanım olduğu içinde ayrıca çok mutluyum. Mensup olmamdan dolayı da ayrıca çok mutluyum. Sayın Ahmet Metin Genç’e çok teşekkür ediyorum. Trabzon’da vermiş olduğu hizmetlerde dolayı, esnaflara vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Onu da aramızda görmekten dolayı çok çok mutluyum. Özgür kardeşimle birlikte elimizden geldiği kadar bu sektöre fayda sağlamaya çalışacağız. Teşekkür ederim” dedi.

Taflan Gayrimenkul açıldı

TESOB Başkanı Metin Kara’da açılış öncesinde konuşma yaparak, “Bugün burada Taflan Gayrimenkul’ün açılışını gerçekleştireceğiz. Elbette ki biz Esnaf ve Sanatkarlar olarak her zaman vatandaşlarımızın yanında yer aldık. Bu Ahilik geleneğimizde de böyledir. Bugün burada açılışı gerçekleştirecek olduğumuz işyerimiz 63 yıldır babadan oğula, inşallah torunlara kadar intikal eder. Allah nice 63 yıllar nasip etsin. Çok değerli başkanımla 2010 tarihinde tanıştık. İyi ki tanışmışız. O tarihlerde İnşaatçılar Odası Başkanlığına getirdik ve daha sonra TESOB’da beraberce hizmet veriyoruz. Allah bize bu güzel topluluğa hizmet etmeyi bize nasip etmiş. Bu topluluk önemli bir topluluk. Bin yıllık bir Ahilik geleneğimiz var. Bu geleneğe bağlı olarak da bugün hizmet etmenin mücadelesini veriyoruz. Dünya hızlı bir şekilde değişiyor ve gelişiyor. Mutlak suretle gelişmeye ve değişime ayak uydurmamız lazım. Değerli Başkanımda bu eylem içerisinde olmuş. Bizde kendimizi mutlak suretle değiştirmemiz lazım. Bugün açacak olduğumuz bu işyerimizin başkanımıza ve kardeşine hayırlı olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

Taflan Gayrimenkul açıldı

Son olarak konuşan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “Güzel bir işyerinin açılışını gerçekleştiriyoruz. Bu şehir bir esnaf şehri. Gerçekten güzel insanlarımız var bu işle iştigal eden. Allah her zaman onların yanında olsun. Bizim esnafımız bütün zorluklara rağmen göğüs gerebilen ve kanaat edebilen bir yapıya sahip. Onun için zaten dalgalanmalar olsa bile ayakta durabiliyoruz. Bunun temelinde bin yıllık gelenek var. Bu biz Türklere mahsus bir gelenek. Bu gelenek bizi bir arada ve ayakta tutuyor ve bütün zorlukları göğüslüyoruz. Ama şartlar değişiyor gelişiyor. O şartlara da ayak uydurmamız lazım. Ticaretimizi geliştirmemiz lazım. Ekonomiye nasıl daha çok katkı sağlayabiliriz, şehir ekonomisini de ülke ekonomisine de bunlara bakmak lazım. Bu gidişata ayak uydurma adına da hareketli bir esnafımız var.  Esnaf şehrinde biz belediye başkanı olmaktan da, böyle güzel insanlarla çalışmak, böyle güzel insanlarla istişare ederek şehrin yönetiminde söz sahibi olmak bizi de ayrıca mutlu ediyor. Bu işler nasip kısmet işleri geliyor geçiyor. Bir iz bırakacak bir şeyler yapabilmenin gururu her şeyin üstündedir. Güzel bir işyerinin açılışını gerçekleştiriyoruz. Hayırlı olsun. Hayırlı bol bereketli kazançlar diliyoruz. Butür işyerlerinin de sayısının artmasını istiyoruz. Buradan oluşacak katkı şehrin bütün katmanlarına yayılıyor. İşyerimiz hayırlı uğurlu olsun” ifadelerine yer verdi.

Taflan Gayrimenkul açıldı

BURASI HERKESE AÇIK

Taflan Gayrimenkul, Ayhan Taflan, Haber61’e yaptığı açıklamada “ilgilerinden dolayı herkese teşekkür ediyorum. 63 yıllık bir firma, baba mesleği. Bizde bunu yıllarca devam ettirmeye çalıştık. Buradaki amacımız, insanlara, sektörümüze ve bulunduğum görev gereği hem de kendi işletmemizdeki işlerden dolayı, elimizden geldiği kadar faydalı olmaya çalışacağız. Gönül istiyor herkesi konut sahibi yapabilelim, uygun şartlarda yapılabilecek neler varsa onları temin etmeye çalışanlım insanlara. Ben burada esnaf bazında konuşmak istiyorum. Başkanlıkları bir kenara koyuyorum. Burası herkese açık. Herkesi bekliyorum. Takıldıkları danışmak istedikleri bütün konuları bizle paylaşabilirler. Bizlerde Trabzon halkına bölge insanına daha iyi hizmet verebilmek için güzel bir ekiple, Kardeşim diye adlandırdığım Özgür Taflan’la birlikte işletmeyi kaldığımız yerden burada devam ettireceğiz. Ben esnaflara, bütün meslek gruplarına Allah herkesin işini hayırlı etsin diliyorum. Herkesin gönlüne göre versin diyorum, İnşallah hayırlısı olur.” dedi.

Taflan Gayrimenkul açıldı

İşyerinde yaklaşık 15 kişi ile birlikte olacaklarını belirten Ayhan Taflan, “biz ekip arkadaşlarımızla et ve tırnak gibiyiz. 15 kişi bir personel istihdam edildi burada. Elimizden geldiği kadar herkese burada faydalı olmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.

63 YILDIR BABA MESLEĞİNİ YÜRÜTÜYORUZ

63 Yıldır baba mesleğinin içinde olduklarını söyleyen Taflan, “Bu meslekte 63 yıl oldu. Babamızdan büyüklerimizden buralara geldik gidiyoruz. Kardeşim Özgür Taflan’la birlikte deva ettireceğiz. Vatandaşlarımız emlak alırken, satarken, değerlendirmesini yaparken, en azından bizlere, bizim meslek gruplarına, bunları danışmanlarını yapsınlar. Hiçbir zaman ben mağdur olmalarını istemiyorum. Burası bir işletmeden ziyade kapımız herekse açık olduğu için her şeyi bizimle paylaşabilirler. Elimizden geldiği kadar da hizmete kaldığımız yerden devam edeceğiz. Allah ömür verdiği sürece belli bir yaşa kadar” ifadelerini kullandı.

Konuşmalar sonrasında dua edildi. Dua sonrasında Başkan Ahmet Metin Genç, TESOB Başkanı Metin Kara ile kırmızı kurdele kesildi. Açılış yapılan ikramların ardından sona erdi.



Taflan Gayrimenkul açıldı

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber