Soylu kongrede konuştu: Bugün kuvvetli bir Türkiye’yiz

Bakan Soylu Trabzon'da konuştu

Soylu kongrede konuştu:  Bugün kuvvetli bir Türkiye’yiz
Haber61 Haber Servisi

AK Parti Trabzon'da 6. Olağan Genel Kurul gerçekleştiriliyor. Kongreye katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıklamalarda buulundu

Soylu kongrede yaptığı konuşmada "Bugün güçsüz değiliz. Bugün endişeli değiliz bugün kuvvetli bir Türkiye’yiz. Bugün hepbirlikte yine çok önemli bir dönemden geçiyoruz. Bütün dünyanın bir araya gelip huzurumuzu ve düzenimizi altüst etmeye çalışıyorlar. Trabzon sana anlatmaya gerek yok. Lidersizdik bugün Allah’a hamd olsun ki Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan var. Trabzon Bu anlattıklarını yaşıyorsunuz. Güçlü kararlı iradenizle gerçekleştiriyorsunuz. Allah’a şüür ki geleceğe hasta adam bir Türkiye bırakmıyoruz. Geleceğe güçlü bir Türkiye bırakıyoruz. Bütün dünyaya şifa olan bir Türkiye hazırlıyoruz. Bu anlattıklarımızın sahibi sizlersiniz ve Cenabı Allah’tır. Yarınlara ülkemizin geleceğini hazırlayan güçlü kadrolarla olmaktan gururu duyuyoruz. Yüzümüzü yere baktırmadık. Ülkemize milletimize partimize ve bugün AK Parti ailesine kongremizin hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber