Selçuk Bayraktar babasının Trabzon anısını anlattı

Salonda kahkaha sesleri patladı

Selçuk Bayraktar babasının Trabzon anısını anlattı

Massachusetts Teknoloji Enstitüsü’nde (MIT) doktora yapan 36 yaşındaki Selçuk Bayraktar, Türkiye’nin yerli İnsansız Hava Araçlarını yapan birimin başında duruyor. Aynı zamanda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın damadı olan Bayraktar, Trabzonlu. Bunu da gittiği her yerde söylüyor. Özellikle de Trabzon’un plaka kodu 61 rakamını da sıkça hayatında kullanıyor. Tipik Karadenizli olan ve başarı için imkansızı zorlayıp Trabzonlu inadıyla parmak ısırtan Bayraktar, son katıldığı programda anlattığı bir Trabzon anısı salonda kahkaha tufanına neden oldu. 

İşte o anı;
“…Yine böyle bir kalabalık babamı davet ediyorlar. Trabzon’da iş adamlarının toplandığı bir topluluk. İnsansız hava aracıyla ilgili babama soru soruyorlar. 2008-2009 yılları. O zaman insanların kafası başka çalışıyor. Bir davetli babama çok soru soruyor. İyi de sorular soruyor. “İnsansız hava araçları nasıl uçar?” “Kendi kendine nasıl uçuyor?” gibi bir sürü soru soruyor. Babam da anlatıyor. En sonra ‘bir tane daha soracam’ diyor. Ama bir saat boyunca sorularına yanıt verildi. Sonunda şöyle diyor; “Beyefendi habu uçak kaç kişi aliy..?” Tabi bizim memleket oluca normal..”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber