Recep Kızılcık ve Osman Yağmurdereli ayni gün veda etti

Haber61.net – Haber Servisi – Trabzon’un sevilen valilerinden olan Recep Kızılcık’ın hayatını kaybettiği gün Trabzon’un bir diğer sevilen İsmi Osman Yağmurdereli ile aynı güne denk gelmesi acı bir tesadüfü de ortaya çıkardı. Yağmurdereli ve sevilen vali K

Recep Kızılcık ve Osman Yağmurdereli ayni gün veda etti

Haber61.net – Haber Servisi – Trabzon’un sevilen valilerinden olan Recep Kızılcık’ın hayatını kaybettiği gün Trabzon’un bir diğer sevilen İsmi Osman Yağmurdereli ile aynı güne denk gelmesi acı bir tesadüfü de ortaya çıkardı. Yağmurdereli ve sevilen vali Kızılcık aynı hastalığa yenik düşerek hayatlarını kaybettiler.  

Yağmurdereli hayatını 2 Ağustos 2008 yılında kaybederken aradan geçen 6 yılın ardından aynı gün ve ne acı tesadüftür ki aynı saatte, üstelik aynı hastalıktan hayatını bu sefer Trabzon’un sevilen valilerinde Dr. Recep Kızılcık kaybetti. Yağmurdereli, Trabzon’da doğmuş ve Türk sanatına ve Trabzon’a en iyi şekilde hizmet edenler arasında bulunuyordu. Kızılcık’ta Trabzon’a 4 yıl hizmet etmek için mücadele etmiş ve turizm çalışmalarında bulunmuş bir isimdi.

Bir diğer tesadüf ise; İki isimde Trabzonspor’un doğduğu günü yaşama veda ettiler…  

Haber : Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber