Paten sever başkanlardan ASKF başkanına ziyaret

Mehdi Arash Salmanpour ve Trabzon Paten Kulübü Başkanı  Hasan Adanur ASKF'yi ziyaret etti.

Paten sever başkanlardan ASKF başkanına ziyaret

Dünya Paten Federasyonu Başkanı Mehdi Arash Salmanpour ve Trabzon Paten Kulübü Başkanı Hasan Adanur, Trabzon ASKF başkanı Cahit Erdem’i ziyaret etti.

 
Ziyaret sırasından Trabzon Paten Kulübü Başkanı Hasan Adanur,  Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cahit Erdem’e desteklerinden ötürü teşekkür etti. “Trabzon’a 25 ocak çarşamba günü gelen Dünya Paten Federasyon Başkanı Arash’ı sizin gibi spora önem veren insanlarla bir araya getiriyoruz. Makamınızda bizleri konuk ettiğiniz için teşekkür ediyor Cumartesi günü KTÜ Hasan Polat salonunda 15.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştireceğim dostluk maçında sizleri de aramızda görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.
 
“PATENE’DE SOKAK SAHİP ÇIKMALI!”
 
Trabzon’un siyaset dünyasında ve spor dünyasında önemli isimlerden birisi olan AKF başkanı Cahit Erdem, “Trabzon’da spor dünyasının gelişmesi için sizin gibi futbol dışındaki spora ilgi duyan insanlarında bu tarz organizasyonlar yapması şehir adına önemli. Futbola sokak sahip çıkmıştır ve uzun ömürlü olmuştur. Umarız ki patene insanlarımız sahip çıkar, sahiplenir, sever ve benimserler. Siz Trabzon’un ilk paten kulübüsünüz. Bu alana ilgi duyan diğer insanlarda kulüpleşerek şehrimizde federasyon kurulursa çok güzel olur. Trabzon bir çok konuda Türkiye’de önderlik yapmıştır. Umarız paten konusunda da ilkleri yaşatırız. Cumartesi mutlaka sizlerle olacağım, teşekkür ederim” dedi.
 
Öte yandan ASKF başkanı Cahit Erdem, Trabzon’da futbol tarihinin çok eski yıllara dayandığı konusunda Dünya Paten Federasyonu Başkanı Mehdi Arash’a fotoğrafları göstererek anlattı.

Paten sever başkanlardan ASKF başkanına ziyaret

Paten sever başkanlardan ASKF başkanına ziyaret
 

 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler