Parkede inanılmaz anlar Hakem, baba olacağını parkede öğrendi

Parkede inanılmaz anlar Hakem, baba olacağını tribünden öğrendi.

Parkede inanılmaz anlar Hakem, baba olacağını parkede öğrendi

Haber61/Haber Servisi Levent USTABAŞI

Trabzon’da basketbol sahalarında çok az rastlanır bir güzellik yaşandı.


Dün Hayri Gür Spor Salonu’nda oynanan Trabzonspor- Dinamo Tiflis hazırlık maçında meydana gelen olayda, maçı yöneten hakem Alper Tacettin’e ailesi ve sevenleri bir sürpriz yaptı. Baba olmayı ok isteyen Tacettin, maç esnasında sahayı yönettiği sırada bir anonsla ve tribünlerden ‘baba baba’ diye gelen sesle irkildi. Saha kenarına gelen hakem Tacettin, ailesinin ve sevenlerinin yaptığı sürprize şaşırken salonda ‘Bana bir masal anlat baba’ şarkısı çalınmaya başlandı. Tribünde genç adamın bir şaşkına çeviren pankart daha vardı. Çünkü o pankartta baba olacağı yazıyordu. Tribüne çıkan Alper Tacettin, eşinin, “Evet hamileyim ve baba olacaksın” demesiyle daha büyük bir sevinç yaşadı.

Bu arada sevenleri bu haber üzerine sosyal medyada videolu mesaj paylaşarak hakem Tacettin’i kutladı. Kutlayanlar arasında sanat, spor ve iş dünyasından önde gelen isimler de vardı. Baba olacağını öğrenen Tacettin, “Allahım bu mutluluğu herkese yaşatsın. Allahım yavrumu bize kavuştursun dualarınızı bekliyorum. Çok sevindim çok mutluyum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler