Koray Aydın’a ilk şok Trabzon’dan

Ben MHP’den vazgeçmem!

Koray Aydın’a ilk şok Trabzon’dan
Haber61/Haber Servisi

Koray Aydın, Meral Akşener’in kurduğu  Yeni Parti’yle devam etme kararı alması MHP’yi ve siyasi kulisleri hareketlendirdi.İlk yorumlar ise Trabzon’dan geldi.

Trabzon eski Milletvekili olan Koray Aydın’ın memleketinde ona yakın isimlerden eski il başkanı Muammer Demeli, beklenmedik bir karar aldı ve herkesi şaşırttı.

Haber61’in “Koray Aydın ile siz de MHP’den istifa edip Yeni Parti’ye geçecek misiniz?” sorusuna, “Hayır MHP’den başka hiçbir partide siyaset yapmayacağım” diyerek cevap verdi.

“Ben MHP’de üyeliğim devam ediyor ve devam edecek. Herkesin düşüncesine saygı duyuyorum. MHP’de kalacağım. En baştada söylediğim gibi baba ocağım ana kucağım benim MHP’dir” diyen Demeli şunları söyledi;
“Başka bir partiyle ismimin anılmasını istemiyorum. Bizim merhum Başbuğumuza vermiş olduğumuz sözümüz vardır kendi adıma konuşuyorum  ben bu sözden dönmem! Ama MHP’de devam ederken muhalif görevimi de sürdüreceğim. MHP’nin 3 hilaline aşık olan biriyim. Başka bir bayrakla anılmak istemiyorum”

Haber61’in “Koray Aydın sizi davet etti mi?” sorusuna ise;

“Herkesin takdirine saygı duyuyorum. Düşüncesin fikrine saygı duyuyorum. Ama herkesin de bana saygı duymasını bekliyorum.

Bunlar özel durumlar. Ben Koray Aydın ile 45 yıldır aynı safta görev yapıyorum. Koray bey profesyonel bir siyasetçidir, aldığı kararlar onun için en doğru kararlardır. Tamamen kendi kararıdır aldığı karara saygı  duyuyorum.”

Haber61’in, “”Sizin bu aldığınız karardan haberi var mıydı?” sorusuna, “O zaten kararımı biliyordu” diyerek cevap verdi.

Koray Aydın yeni partinin teşkilatlarının oluşumunda etkin olacağı söyleniyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler