KA-FEM’de yeni dönem başlıyor

KA-FEM’de yeni dönem başlıyor

Karadeniz Folklor ve Müzik Eğitimi Gençlik Spor Kulübü Derneği’nin Olağan Genel Kurulu yapıldı. 39 üyeden 30’unun katıldığı genel kurul sonunda Ali Adanur yönetimi, Zeynep Akyüz’e devretti.


16 yılını derneğe adadı..

2000 yılında oturduğu başkanlık koltuğunu 1,5 yıllığına devrettikten sonra yapılan olağanüstü genel kurul sonucunda yeniden geri alan Adanur, 2011 den bu yana dernek başkanı olarak görev yapıyordu.
Trabzon’a birçok ilki yaşatan ve derneğin çıtasını her yıl biraz daha yükselten Adanur, “ Bu bir hizmet yarışıdır. Bayrağı genç arkadaşlarımıza devretmemiz gerekiyor. Burası bizim evimiz oldu. Sevinçleri, üzüntüleri, başarıları hep birlikte yaşadık. Ama en güzeli zirvede bırakmaktı. Bizde yönetim olarak zirvede bıraktığımızı düşünüyoruz. Tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma, çalıştığımız bütün hocalarımıza ve koristlerimize sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyor, yeni yönetim kurulundaki arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum” dedi.

KA-FEM’de yeni dönem başlıyor

İkinci kadın başkan, projeleriyle geliyor..

Kafem Derneği’nin Hatice Öksüz’den sonra ikinci kadın başkanı olan Zeynep Akyüz de zor bir göreve talip olduklarını belirterek “Öncelikle Ali bey ve yönetimine bu güne kadar yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bizler bu günden itibaren bayrağı devraldık. İnşallah beklentilere karşılık vereceğiz. Çok güzel projelerimiz var. Önce Çocuk Korosuyla başlayacağız. Bu yıl herkes Kafem’in yeniliklerinden bahsedecek” diye konuştu.
Konuşmaların ardından görev teslimatı yapılırken eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Zeynep Akyüz Trabzon’daki müzik derneklerinde, Hatice Öksüz ve Esma Yılmaz’dan sonra kadın başkan olan üçüncü isim olacak.

KA-FEM’de yeni dönem başlıyor

KA-FEM Derneği’nin Yeni yönetimi şu isimlerden oluştu.

Yönetim Kurulu Asil Üyeler: Zeynep Akyüz, Ali Uzun, Zeki Kamber, Ülkü Yıldırım, Faruk Ayan.

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler: Havva Keleş, Ersin Kara, İlknur Bozkaya, Cengiz Akyüz, Zülal Özçavdar.

Denetleme Kurulu Asil Üyeler: Ali Tahir İsak, Funda Sağlam, Bahar Topaloğlu.

Denetleme Kurulu Yedek Üyeler: Nurten Kaya, Temel Dursun Kaya, Bekir Yavuz.

KA-FEM’de yeni dönem başlıyor

KA-FEM’de yeni dönem başlıyor

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler