Isırma olayı Trabzon'a taşındı

Trabzon İl başkanları TBMM'deki kavgayı Haber61'e değerlendirdi...

Isırma olayı Trabzon'a taşındı
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) yaşanan ısırma olayı ile alakalı Trabzon AK Parti İl başkanı ve CHP İl Başkanı Haber61.net’e özel açıklamalar yaptı.
 
Trabzon AK Parti Milletvekili Muhammet Balta'nın Meclis'te bir CHP Milletvekili tarafından ısırıldığı iddiası dün Meclis gündemindeydi. Bu olayın ardından  Haber61’e konuşan AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi CHP’nin daha önce HDP ile ortak hareket ederek komisyonu engelliyordu şimdi ise TBMM’yi engellemeye çalıştığını söyledi.
 
REVİ : TBMM’yi DURDURMAYA ÇALIŞIYORLAR
 
Başkan  Revi, “  Türkiye Büyük Millet Meclisinde (TBMM) böyle bir olayın yaşanması hoş bir konu değil. Anayasa komisyonunda daha önce CHP ile HDP ittifak yaparak komisyonu engellemeye çalıştı. Şimdi de aynısını TBMM’de yapıyor. Bu ısırık olayı hiç yakışıklı bir hareket değil.”ifadelerine yer verdi.
 
GÜNGÖR; BALTA’NIN AÇIKLAMASI YAKIŞIKSIZ
 
Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör; ısırma olayını abuk subuk bulduğunu söylerken Milletvekili Baltayı gördüğünde kendisine bu konuyu soracağını vurguladı. Başkan Güngör, “ Bu ısırma olayını Abuk sabuk bir olay olarak görüyorum. Hiçbir Milletvekili bir diğer Milletvekilinin ayağını ısırır mı? Bu olay çok saçma bir olay görüyorum. Trabzon Milletvekili sayın Muhammet Balta’ya da yaptığı açıklamaları yakıştıramadım. Eğer Kendisini görürsem bu konuyu özellikle soracağım. Bana çok saçma bir olay olarak geldi.”dedi.

BİRİNCİ : ONLAR KAVGALARINI YAPSINLAR

Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon İl Başkanı Nihat Birinci onlar kavgalarını yapsınlar söyledi. Başkan Birinci, “ TBMM’de olan olay gayri ciddi bir olay. Biz MHP olarak bu kavgaya girmeyiz onlar kavgalarını yapsınlar bize yakışmaz.”dedi.

 
Haber : Şükrü Üçüncü
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler