İl Kongresi’ne doğru  Ak Parti Trabzon’da bakın ne konuşuluyor?

O ziyaret Haydar Revi’yi rahatlattı

İl Kongresi’ne doğru  Ak Parti Trabzon’da bakın ne konuşuluyor?
Haber61/Haber Servisi - Levent USTABAŞI

Ak Parti Trabzon İl Kongresi öncesi kulisler hareketlendi. Bir çok isim ortaya atılıyor. Bunlardan bir kaçı teşkilattan bir kaçı ise kurucularında desteklediği isimlerden.. Fakat geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon programını özellikle değişerek Ak Parti Trabzon İl Başkanlığını ziyaret ederek İl Başkanı Haydar Revi’yi onurlandırması teşkilatlarda, “İl kongresinde başkan kesinleşti. Teşkilatta ve kulislerde, “Haydar Revi’ye Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan güven verdi. Ona yoluna devam et yanındayım” demek istemiştir yorumları yapılmaya başlandı.

İl Başkanı Haydar Revi’nin yönetiminde değişiklik yaparak il kongresinde tek listeyle yeniden başkan seçileceği söylenenler arasında…

Şu da var tabiki;

Haydar Revi muhalifleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu ziyaretinden sonra sesleri hiç çıkmamaya başladı. Buna kendi yöneticileri de dahil.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun ise Haydar Revi ‘den yana tavır sergilediği de ifade ediliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyaret sonrası Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi şu paylaşımı yapmıştı;

14 Ağustos 2001’de Kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte çıkmış olduğumuz kutlu yürüyüşü, millete hizmet anlayışıyla başarılı bir şekilde devam ettirmenin mutluluğu içerisindeyiz. ‘Artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak’ dediğimiz o günden bugüne Yeni Türkiye’nin temellerini atmış ve her alanda yükselişin ve kalkınmanın somut örneklerini görmüş bulunmaktayız. 2002, 2007, 2011, 2015 genel seçimleri 2004, 2009 ve 2014 yerel seçimleriyle başarısını her defasında katlayarak arttırmış partimiz; Türkiye Cumhuriyeti tarihinde eşi benzeri görülmemiş bir başarı ile milli iradeyi 16 yıldır canla başla korumaktadır.Siyasi başarılarımızın yanı sıra ülkemizi Dünya ülkeleri arasında söz sahibi konuma getirmek ve mazlumların umudu olmak her bir Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşının onur ve gurur kaynağı olmuştur. Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu ve kararlılıkla yürüyüşünde bizler de saf tutmuş olmanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine koşar adım gitmekte ve kıymetli vatandaşlarımızın desteğiyle önümüze çıkan engelleri de bertaraf etmekteyiz. AK Parti'nin ruhu 1453'tür, 18 Mart'tır, 30 Ağustos'tur, 15 Temmuz'dur. Bu kutlu davaya hizmet etmiş, emek vermiş ve içerisinde bulunmuş olanları tebrik ediyor ve partimizin 16. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber