Haydar Revi’den Haluk Pekşen’e gönderme

Dün yıkın diyenler bugün  eleştiriyor

Haydar Revi’den Haluk Pekşen’e gönderme
Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, yaylalardaki yıkımlarla ilgili konuştu. CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen’e ve CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör’e gönderme yaptı. 

MİLLETTEN HABERSİZ

“Düne kadar ‘bu yaylalar neden bu halde’ diyen insanlar şimdi çıkmış ‘neden yaylalarda yıkım yapılıyor’ diyor. Bu nasıl bir tutarsızlıktır? Tabiki bir şeylerin yıkılması, birilerinin üzülmesi hoş değil ama adı kaçak ise yasal değil ise devletten, milletten habersiz yapılmış ise bu tür önlemlerin mutlaka alınması gerek”

KAÇAK OLANLAR YIKILSIN

Bu tedbirlerin uygulanmaması durumunda yayla denen bir şey kalmayacak. Güzelim yaylalarımızı doğal haliyle yaşatırsak yarın kazançlı çıkarız. Sayın Bakanımız Süleyman Soylu’nun bu manadaki kararlı tutumu takdire şayan. O yaylaların geleceğini düşünüyor, bizler de. Bu nedenle kaçak olan tüm yapıların yıkılması gerekiyor.”

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler