Hacısalihoğlu: "2017’de de üretmeye devam edeceğiz"

TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu "2017’de iş dünyası olarak Türkiye’nin kalkınması ve ilerlemesi için üretmeye ve çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Hacısalihoğlu: "2017’de de üretmeye devam edeceğiz"

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, 2017’de iş dünyası olarak Türkiye’nin kalkınması ve ilerlemesi için üretmeye ve çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Başkan Hacısalihoğlu, 2016’nın Türkiye için zor bir yıl olduğunu belirterek, “2016’da ülkemiz içindeki terörden kaynaklanan durumlardan dolayı ekonomi, turizm, ticaret etkilendi. Yine de iş camiası olarak 2017’ye girerken sanki geçmişte hiçbir olumsuzluk yaşanmamış gibi yüksek moralle ve umutla çalışmalıyız. 2017’de özel sektör olarak daha fazla çalışmak, üretmek, daha fazla katma değer yaratmak suretiyle, ülkemizin kalkınmasının ve ilerlemesinin her zamanki gibi itici gücü olmalıyız. Türk iş dünyası olarak dünyanın her köşesinde çalışmalarımızı sürdürerek, dışa açılım politikamızı da devam ettirmek suretiyle sıkıntıları aşmak zorundayız. 2017’ye daha fazla umutlarla girmemiz gerekiyor” dedi.

Başkan Hacısalihoğlu, 2017’nin Türkiye ve tüm dünyaya huzur, bereket ve barış getirmesini dilediğini de sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler