Eren Bülbül ve Kaymakam Safitürk'ün aileleri Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında vereceği resepsiyonda şehit aileleri ile çalışmaları ve yaşam hikayeleriyle fark yaratan vatandaşlarla bir araya geldi.

Eren Bülbül ve Kaymakam Safitürk'ün aileleri Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen resepsiyonun davetlileri arasında bölücü terör örgütü PKK mensubu teröristlerce şehit edilen Eren Bülbül, Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk, müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın aileleri de bulunuyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü etkinlikleri kapsamında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde verdiği resepsiyonda, aralarında bölücü terör örgütü PKK mensubu teröristlerce 15 yaşında şehit edilen Eren Bülbül, Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk, müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın da ailelerinin bulunduğu şehit aileleri ve vatandaşlarla bir araya geldi.

CUMHURBAŞKANLIĞI KÜLLİYESİ'NDE RESEPSİYON

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla akşam bir resepsiyon verdi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin kış bahçesi ve iç bahçesinde düzenlenen resepsiyona sanat, spor ve iş dünyası ile çeşitli meslek kuruluşlarının temsilcileri de iştirak etti.
Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri ile jandarma, emniyet, sahil güvenlik unsurlarının temsilcilerinin yanı sıra, yabancı misyon temsilcileri, askeri ataşeler de resepsiyona katıldı.
 


EREN BÜLBÜL, FETHİ SEKİN VE ŞENAY AYBÜKE YALÇIN'IN AİLESİ DE DAVET EDİLDİ
Külliyedeki resepsiyonun davetlileri arasında şehit ailelerinin yanı sıra yaptıkları çalışmalar ve yaşam hikayeleri ile fark yaratan vatandaşlar da bulunuyor.


Resepsiyona, Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan sıcak temas sırasında şehit olan 15 yaşındaki Eren Bülbül ile İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi Motosikletli Şahinler Timi'nde görevliyken İzmir adliyesi önünde düzenlenen terör saldırısında şehit düşen 43 yaşındaki Fethi Sekin'in ailesi de katıldı.


Bölücü terör örgütü PKK mensubu teröristlerce şehit edilen Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ün ailesi ile Batman'ın Kozluk ilçesinde okulundaki karne töreninin ardından evine giderken PKK'lı teröristlerin saldırısıyla şehit olan 22 yaşındaki müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın ailesinin de resepsiyona katılanlar arasındaydı.

Resepsiyonda İçişleri Bakanı Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu da yer aldı ve sosyal medya hesabından bu fotoğrafı paylaştı
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler