Erdoğan Trabzon'da projelerle ilgili konuştu

Erdoğan Trabzon'da projelerle ilgili konuştu

Erdoğan Trabzon'da projelerle ilgili konuştu
Haber61 Haber Servisi

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı Ak Parti Trabzon 6. Olağan Genel Kurulunda açıklamalar yaptı.

Erdoğan yaptığı açıklamada Trabzon'a yapılan ve yapılacak olan projelerle ilgili konuştu.

İşte Trabzon'a 21 Kattrilyon yatırım yapıldı diyen Erdoğan'ın o sözleri;

KTÜ kendi sınırlarını aştı. Şimdi Trabzon’a yeni bir devlet üniversitesi yapacağız Akçaabat’ta yapacağımız bu üniversite ile Trabzon eğitim yuvası olacak. Avni Aker’in yerine güzel bir şehir parkı ve Trabzon’un hatıralarının sergileneceği bir müzeyi yapacağız. Şenol Güneş stadı ie uluslararası bir tesis olarak hizmet veriyor. Trabzon’a aynı zamanda olimpiyat parkı, Şimdi birde Trabzon’a 900 yatak kapasiteli şehir hastanesi kuruyoruz. En kısa zamanda temelinin atılacağına inanıyoruz. Sıcak asfalt hazırlığı da yapıldı. Kanuni bulvarı ile sahil bağlantı yollarına, kanuni Bulvarı tünelleri ve kavşakları ile tarihi bir projedir. Ulaşım sorunu tümüyle çözülmüş olacak. Zigana Tüneli önümüzdeki yıl bitiriyoruz. Erzincan Trabzon arasında yapacağımız demiryolu bir başka izabe artırıcı proje olacaktır. Havalimanı önemli bir tesistir. Turizm alanında bölgemizin cazibesini artırıyoruz. Atasu Barajı şehrin içme suyu sorununu uzun yıllar karşılayacaktır. 

 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler