CHP’den tepki; Muhtarlar AK Parti İl Temsilcisi mi?

Trabzon’da bazı muhtarların Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’I destekleyen imza verdikleri haberlerine CHP’den tepki geldi.

CHP’den tepki; Muhtarlar AK Parti İl Temsilcisi mi?

Haber61 - Haber Servisi

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, AK Partili Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in tekrar AK Parti’den aday gösterilmesi için imza verdikleri iddia edilen muhtarlara tepki geldi.

Başkan Hacısalihoğlu “Muhtarlık görevi kutsaldır. Bu görevi yapan tarafsız olur. Ama maalesef bazılar bu kutsal görevin ilkelerini çiğniyorlar. Muhtar mısınız AK Parti il temsilcisi mi? Böyle şey olur mu? Bir siyasi partiye yakın durmak nereden çıktı? Muhtar her vatandaşımıza hizmet getiren her vatandaşımıza aynı yakınlıkta durabilmek bir kişidir. Görevi bunu gerektirir. Şimdi o imza veren muhtarlar tarafsız nasıl hizmet verecek? Tarafsız olduklarını nasıl gösterecekler?” Diye tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber