Büyükşehir Belediyesinin bayram mesaisi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Bin 400 ücretsiz sefer düzenledi.

Büyükşehir Belediyesinin bayram mesaisi

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin, bayram boyunca bin 400 ücretsiz otobüs seferi düzenlediği bildirildi.
 

Trabzon Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin, vatandaşların eş, dost, akraba ve kabir ziyaretlerini daha rahatça yapabilmelerine katkıda bulunmak amacıyla Kurban Bayramı boyunca toplam bin 400 ücretsiz otobüs seferi düzenlediği belirtildi.

Vatandaşların da bu hizmetten oldukça memnun kaldığı vurgulanan açıklamada, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun da şu ifadelerine yer verildi:

"Barışın, kardeşliğin şehri Trabzon’da çok güzel ve huzurlu bir Kurban Bayramı geçirmenin mutluluğunu yaşadık. Vatandaşlarımızın bayram boyunca akraba, eş, dost ve kabir ziyaretlerini yapabilmelerini sağlamak amacıyla il genelinde ücretsiz olarak bin 400 otobüs seferi düzenledik. Vatandaşlarımızın bu uygulamadan memnuniyetle yararlandığını görmek bizim için mutlulukların en büyüğü. Halkımızın hizmetkarı olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber