Birdal Öztürk'ten Trabzon Paten Kulübü'ne destek sözü

Trabzon Gençlik İl Müdürlüğü Dünya Paten Federasyonuyla el ele verecek!

Birdal Öztürk'ten Trabzon Paten Kulübü'ne  destek sözü

Dünya Paten Federasyonu Başkanı Mehdi Arash Salmanpour ve Trabzon Paten Kulübü Başkanı Hasan Adanur, Trabzon Gençlik Spor İl Müdürü Birdal Öztürk’ü ziyaret etti.

Görüşme sırasında müdür Öztürk, patenin sevdirilmesine yönelik etkinlik yapma sözü verdi. Dünya Paten Federasyonu Başkanı Mehdi Arash Salmanpour beraberinde 10 ayrı ülkeden Trabzon’a gelen paten severlere Trabzon Paten Kulübü ev sahipliği yapıyor. Karadeniz Teknik Üniversitesi Hasan Polat Spor Salonunda 17 Ocak Cumartesi saat 15.00-17.00 saatleri arasında düzenlenecek dostluk maçı öncesi ziyaretçiler gerçekleştirildi.

Trabzon Gençlik Spor İl Müdürü Birdal Öztürk’ü ziyaret eden Başkan Arash ve Trabzon Paten Kulübü Başkanı Hasan Adanur memnuniyetlerini iletti. Başkanları makamında ağırlayan müdür Birdal Öztürk, “ Trabzon’da nüfus 763 bin, 105 bin 5-14 yaş arası, 124 binde 15-24 yaş arası kişi var. Tesis sayısı 72, toplam spor yapan insan sayısı 51 bin yani yaklaşık Trabzon’un % 8 spor yapıyor. Bu spor yapan kişi sayısının Trabzon’da oldukça düşük olduğunu 2017 yılında bu rakamın artırılmasına yönelik çalışmalar yapılması gerektiği yönünde sinyali bize veriyor. Gençlik merkezlerimiz, spor merkezlerimiz çok az kullanılıyor. Bu noktada bir yükselişe çıkmak adına biz ilçelerde toplantılar yapıyoruz ancak sizin yapmış olduğunuz bu etkinliklerde çok önemli. Burada yerel yönetimlerine, spor kulüplerine, sporun taban birliklerine çok iş düşüyor. Herkes çözüm odaklı çalışmalı, spor şehri özelliğini almak çok sayıda tesisin yada futbolu sevmekle olmuyor. Burada basına da çok büyük iş düşüyor. Ben isterim ki en az 5 bin kişi o etkinliği izlesin insanları yalnız bırakmayalım” dedi.

GENÇLİK SPOR BAYRAMINDA BİRLİKTE ETKİNLİK YAPABİLİRİZ!

Birlik beraberlik çağrısında bulunan Birdal Öztürk, “Trabzon’da patenin yaygınlaşması için ve insanlar tarafından bilinirlik artırılması yönündeki çalışmalara biz varız. Paten ile futbol şenliği belirleyeceğim bir günde ortak bir çalışma gerçekleştirebiliriz.” diyerek paten severlere etkinlik için söz verdi.

Birdal Öztürk'ten Trabzon Paten Kulübü'ne  destek sözü

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler