Başkan Küçükali: 'Gençliğe yön veren ekibiz'

Ak Parti Trabzon İl Gençlik Kolları ilk basın toplantısını gerçekleştirdi.

Başkan Küçükali: 'Gençliğe yön veren ekibiz'

Ak Parti Trabzon İl Gençlik Kolları ilk basın toplantısını gerçekleştirdi. Gençlik Kolları Başkanı Sefa Küçükali, düzenlenen toplantıda, gençliğe yön veren bir teşkilat olduklarını söyledi.


Ak Parti Trabzon Gençlik Kolları, Cuma belirlediği yeni yönetimiyle bugün bir restoranda basın toplantısı düzenledi.  Burada açıklamalarda bulunan Gençlik Kolları Başkanı Sefa Küçükali, "21 Ağustos Pazartesi günü görevi devraldık. Yoğun bir mesai harcayarak dava arkadaşlarımızı seçtik. Bunun sonucunda yeni bir yönetim oluşturduk. Bize destek veren bakanımıza, vekillerimize, il başkanımıza ve diğer herkese teşekkür ediyorum. En iyi yönetimi oluşturduğumuzu düşünüyoruz. Gündemlerimizi oluşturduk. Yoğun bir program bizi bekliyor. 6 Ekim'de Köprübaşı ve Araklı olmak üzere kongrelerimiz başlıyor. 19 Kasım'da Ortahisar kongresi yapılacak. 50 kişilik yönetimle beraber bu yükün altından kalkacağımıza inanıyoruz" dedi.

SORUNLARI TESPİT EDECEĞİZ

Başkan Küçükali, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Biz 6 aylık süreçte Trabzon gençliğine yön verecek teşkilatız. Trabzon gencinin derdini tespit edeceğiz. Yönetimle konuşup sonuca varacağız."
 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler