Başkan Genç: "Kardeşlik hukumuz çok değerli"

Ahmet Metin Genç: "Yeni Ortahisar Belediye binası alanında mutlak suretle hemşeri derneklerine yer kazandıracağız”

Başkan Genç: "Kardeşlik hukumuz çok değerli"

Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi ve yönetim kurulu üyeleri Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i makamında ziyaret etti.


Trabzon’da yaşayan Artvinlilerle her zaman iyi diyaloglar içinde olduklarını belirten Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Trabzon’da faaliyet gösteren hemşeri derneklerini önemsediğimi ve onların her sorununda yanında olduklarını belirtmek isterim.Ortahisar Belediyesi komşu illerle kardeşlik hukukunu pekiştirmek için üzerine düşeni yapmaya devam edecektir” dedi.


YENİ BİNADA HEMŞERİ DERNEKLERİ DE OLACAK

Ortahisar Belediyesi olarak hemşeri derneklerimizin faaliyetlerini daha rahat ortamda sürdürme adına söz verdiğimiz projenin de arkasında olduğunu belirten Başkan Ahmet Metin Genç “Yeni Ortahisar Belediye binası alanında mutlak suretle hemşeri derneklerine yer kazandıracağız” dedi.

Trabzon Artvinliler Derneğinin kurulduğundan bu yana güzel hizmetlere imza attığını da belirten başkan Genç “Sayın başkana ve değerli üyelerine çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.


AYNI TAVANIN BALIKLARIYIZ

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in her zaman yanlarında olduklarını kapısını her zaman açık tuttuğunu belirten Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi’de yaptığı açıklamada “Sayın başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Ortahisar Belediyesi bütün imkanlarını seferber ederek komşu illere destek oluyor.Bu bölgede aynı tavanın balıklarıyız.Her zaman diyorum ağabey Trabzon ne kadar güçlü olursa bundan en çok Artvinli, Rizeli,Giresunlu,Gümüşhaneli, Ordulu, Bayburtlu kazançlı çıkar” dedi.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler