Bakan Soylu'dan Sen Anlat Karadeniz'e teşekkür

Süleyman Soylu Sen anlat Karadeniz 31. Bölüm de yer alan bir sahne için yapımcı Osman Sınav'a teşekkür etti. Sen Anlat Karadeniz 33. Fragmanı 2. fragmanı izleyenler yeni sürprizleri merakla bekliyorlar.

Bakan Soylu'dan Sen Anlat Karadeniz'e teşekkür

ATV'de ekrana gelen ve kadına yönelik şiddeti konu alan "Sen Anlat Karadeniz" dizisi, düğünlerde etrafa ateş açan magandalara da değindi. Dizideki düğün sahnesinde, Tahir karakterinin ağabeyi silahla havaya ateş etmek istedi. Tahir ise etrafa ateş açmak isteyen ağabeyini engelledi. Daha önce Trabzon'da çekilen 'Sen Anlat Karadeniz' dizisinin setini ziyaret eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise Çarşamba akşamları atv'de yayınlanan diziye teşekkür etti. Dizide yer alan düğün sahnesini Instagram hesabından paylaşan Bakan Soylu, düğünlerde silah kullanmanın yanlışlığına dikkat çekti. Bakan Soylu, paylaştığı sahnenin altına yazdığı notla, "Düğünlerde mutluluğa kurşun sıkmayalım. 'Sen Anlat Karadeniz' dizisine ve dizinin yapımcısı Osman Sınava teşekkürler" mesajını gönderdi.

33. Bölüm 2. fragman da yayınlandı

Sen Anlat Karadeniz33. Bölüm fragmanı

Sen Anlat Karadeniz'in 33 bölüm 2. fragmanı da yayınladı. Deniz de kaybolan Tahir'i arama çalışmaları başlarken, sahile vuran cesedin de kime ait olduğu merak konusu oldu. Çarşamba akşamı yayınlanacak 33. bölüm için şimdiden nefesler tutuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber