Ali Öztürk'e saldırıya kınama

Trabzon'da yayımlanan Günebakış Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Müdürü Ali Öztürk, bir haber nedeniyle evine gelerek kendisini tehdit ettiği iddiasıyla Şoför ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı hakkında savcılığa şikayette bulundu. Yaşanan olayı köşe ya

Ali Öztürk'e saldırıya kınama

Trabzon'da yayımlanan Günebakış Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Müdürü Ali Öztürk, bir haber nedeniyle evine gelerek kendisini tehdit ettiği iddiasıyla Şoför ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı hakkında savcılığa şikayette bulundu.

Yaşanan olayı köşe yazısına taşıyan Öztürk, Günebakış Gazetesi'nde, şoförlerin tepkilerini dile getiren bir haber yayımlanmasının ardından kendisini cep telefonuyla arayan Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Turan Altuntaş'ın, tehditler savurduğunu öne sürdü.

Daha sonra arkadaşlarıyla birlikte Erdoğdu Mahallesi'ndeki evinin önüne gelen Altuntaş'ın bağırarak sinkaflı sözler söylediğini belirten Öztürk, polisi aradığını, polisin gelmesinin ardından da küfürlerin devam ettiğini kaydetti.
Ali Öztürk, Turan Altuntaş hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayette bulunduğunu belirtti.

-MAZLUMDER'DEN KINAMA-

Bu arada, MAZLUMDER Trabzon Şubesi Başkanı Mehmet Çınar, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısıyla, Öztürk'e yönelik saldırıyı kınadıklarını bildirdi.

Çınar, basın mensuplarının zor şartlar altında görev yaptığını ve en önemli sorunlarından birinin de zaman zaman karşılaştıkları tehdit, baskı ve saldırılar olduğunu söyledi.

Bu tip saldırıların üzüntü verici olduğunu belirten Çınar, ''En son bu saldırıların hedefi Günebakış Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Müdürü Ali Öztürk olmuştur. Ali Öztürk'e geçmiş olsun dileklerimizi iletirken, yapılan saldırı girişimini şiddetle kınadığımızı beyan ediyoruz'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler