Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Terazi burcunda merkür retrosu 24-09-2021

17 Ekime kadar sürecek olan retro; ortaklıklar, evlilik, ikili ilişkiler, diplomasi ve hukukla ilgili eskiden hal olamamış konularda önemli geri bildirim ve düzenlemeler olacağını ön görüyor. Önemli asteroidlerden biri olan Minerva üzerinden geri harekete geçen Merkür, özellikle uluslar arası konularda plan ve strateji dolu kurnazlıkları öne çıkarıyor.

Gezegenlerin retro dönemleri geri harekete geçtiği burcun temsil ettiği konularıyla ilişkilidir. Bu konularda yavaşlama, ilerleyememe olur ve eski meseleler gündeme gelir. Toplumsal alanda iletişim öncelikli olduğu için Merkür retroları ayrı bir önem taşır. Ticari alan, eğitim, trafik etkilenir. Ayrıca retrolar geçmişte bitiremediğimiz konuları da geri getirir, yani ikinci hatta üçüncü bir şans verir. Ekim ayında gerçekleşecek olan yeni ayla birlikte Terazi burcunda yaşayacağımız retro, diplomasi başta olmak üzere, evlilikler ve ortaklıklar için oldukça önemli gelişmelerin olacağını ön görüyor. Merkür retro harekete başladığında retro Jüpiter ile açıda olması başta uluslar arası konular olmak üzere, Global alanda önceden yapılması gereken bir çok proje öne çıkarak gerekli koşullar dahilinde kararlar alınıyor. Sonuç oldukça olumlu şekilde tamamlanıyor. Merkür bu yıl hava gurubu burçlarda retro yaptı. Bu şu demek; gelişen ve yürüyen işlerden sonuç alınma aşamasına geçilemese de konular hakkında daha çok bilgi sahibi olundu ve genişleme fırsatı yakalandı. İyi bir retro zamanı yaşayacağız. Sizlere önerim, Plan ve akılla yol alan Merkür retrosunun fırsatını kaçırmayın.

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR: Eş, ortaklık, anlaşmalar ve varsa hukukla ilgili konularda gelişmelerin öne çıkacağı Terazi burcu Merkür retrosu yaşayacaksınız. Eski konuların da gündeme geleceği bu dönemde ilişkilerinizi iyi yönetiniz. Bir anlaşma yapacaksanız tam zamanı. Gelecek projeleri belirleyen Terazi burcu Merkür retrosunun fırsatını kaçırmayın.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR: Mesleki konularda iş temponuzla ilgili önceden tamamlanmamış konular Terazi burcu retrosu ile öne çıkıyor. İş ve mesleki alanda projeleri belirleyen gelişmeleri iyi değerlendirmeye alınız ve fırsatları kaçırmayınız.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: Kişisel özel alanınız, aşk, yatırım, spor ve varsa çocuklarınızla ilgili önceden tamamlayamadığınız konular, Terazi burcu retrosu ile öne çıkıyor. Bu konularda idelerinizi belirleyecek olan gelişmeleri iyi değerlendirmeye alın fırsatlar geliyor.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER: Aile, yerleşim, kişisel alt yapınız yani hangi konuda eğitimliyseniz, ve varsa eşinizin kariyeri ile ilgili konularda önceden tamamlanamamış meseleler öne çıkıyor. Gelişmeleri akıl yolu ile takip ediniz.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR: İletişim, yazışmalar, sözleşmeler, mesajlar ve varsa kardeşlerinizle geçmiş de sorun olmuş meseleler, Terazi burcu retrosu ile güncelleniyor. Akılla yol almanızı öneririm. İşinizi sağlama alacağınız güzel fırsatlar geliyor.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR: Kişisel maddi kaynak ve kazancınızla ilgili önceden toparlayamadığınız konular Terazi burcu retrosu ile güncelleniyor. Varsa, bu arada çocuğunuzun iş kariyer alanı ve eşinizin ameliyat ya da ödemelerle ilgili konuları da öne çıkıyor. Strateji ve plan belirleyerek olan fırsatı değerlendirebilir, işinizi sağlama alabilirsiniz.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER: Kişisel konumunuz, sağlığınız, imaj ve kimliğiniz; Terazi burcu Merkür retrosu ile önceden yapmak istediğiniz ama organize olamadığınız işlerinizi yoluna koyma fırsatı buluyorsunuz. Gelecek olan fırsatlar size belli bir plan belirleme fırsatı verecek.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER: Zorluklarınız, kapalı alan işleriniz, (hastane,okul) psikolojiniz. Önceden bitiremediğiniz ve tam olarak karar veremediğiniz bu konular güncelleniyor. Sizin temellerinizi ilgilendiren gelişmeleri organize etmek için fırsat bulacaksınız. Belli bir plan uygulamaya çalışın.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR: Sosyal alan, organize işleriniz, planlarınız ve en önemlisi umutlarınız. Geçmişte yoluna koyamadığınız konular anlaşma koşulları ile öne çıkıyor. Belli bir planla hareket ediyorsunuz.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR: İş kariyer, toplum önündeki unvanınız ve en önemlisi hedefleriniz. Terazi burcu Merkür retrosu ile geçmişte maddi kaynaklarınızı ilgilendiren ve bir türlü yoluna koyamadığınız konular güncelleniyor. Gelen fırsatlar için belli bir planla hareket ediniz.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR: Akademik alan, hukuk, uluslar arası konular, şirketler, medya, turizm; bu konuların birisi ile ilgiliyseniz Terazi burcu Merkür retrosu size eskiden yoluna koyamadığınız işlerinizde yeni düzenlemeler yapmanız için bir fırsat daha getirecek. Kişisel konumunu belirleyecek olan gelişmeler için belli bir plan belirleyin.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR: Banka işleriniz, ödemeler ve birikimleriniz; önceden yapamadığınız düzenleme için fırsat geliyor. İşleri sağlama almak için bir plan belirleyiniz.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR