Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Terazi burcunda Dolunay 30-03-2018

31 Mart 2018 Cumartesi günü saat:14: 36 sularında Terazi burcunun 10 derecesinde Dolunay gerçekleşiyor.

Oldukça gergin açılar altında olacak olan dolunay; öncelikle diplomaside olabilecek sonlanmalara dikkat çekiyor.

Oğlak burcunda transitine devam eden Satürn; Mars’la kavuşum yaparak yeni bir döngüyü başlatırken, Devlet, bürokrasi ve iş dünyası ile ilgili yeni koşulları ve yeni girişimleri belirliyor.

Gelişecek olaylar her ne kadar gergin ve baskılı olacağına vurgu yapsa da uzun vadeye yayılacak olan şartlar, diplomasi adına daha bilinçli ve daha seviyeli kararlar alınacağını öne çıkarıyor.

Bu yıl, ateş burçlarında retroya başlamış olan Merkür’ün, Koç burcun da devam eden retrosu; girişimlerimizde gecikmeler, geçmiş kararlar ve tekrar edilecek konuları da öne çıkarıyor.

Yüksen burçlara göre Terazi burcu dolunayı

YÜKSELEN KOÇLAR: Sağlığınız, şartlarınız ve girişimlerinizle ilgili tekrara gidiyorsunuz. İş, kariyer ve hedeflerinizle ilgili, ortak ya da eşinizle alınacak karar, uzun vadeye yayılarak netlik kazanacak.

YÜKSELEN BOĞALAR: Akademik alan, yabancı insanlar, büyük şirketler ve hukukla ilgili konuların biriyle ilgiliyseniz, iş birliği içinde olduğunuz insanlarla uzun vadeli programa giriyorsunuz.

YÜKSELEN İKİZLER: Ortak gelir, kredi, borçlar ve eşinizin kazancı ile ilgili konular da yeni ve sağlam yapılandırma olurken aşk ya da çocuklarla ilgili ileriye dönük projeleriniz netleşiyor.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Ortaklı işlerinizde kalıcı sonuçlara giderken, siz; iş kariyer alanında tekrara düşerek temel alt yapınızı sağlamlaştıracaksınız.

YÜKSELEN ASLANLAR: Sağlık ve iş temponuz sağlam koşullara geçerken, eğitim, yolculuklar, kardeşlerinle olan ilişkilerinizde olabilecek sonlanmalarla yeni döneme geçiliyor.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Çocuklarınızın şartları, hobiler, yeteneklerinizle ilgili konular uzun vadede sağlam koşullar oluştururken maddi kazançlarınız sonlanarak yeni şartlarını oluşturuyor.

YÜKSELEN TERAZİLER: Ev, gayrimenkul, yerleşim ve temel alt yapınızla ilgili konular uzun vadeli sağlam koşullara geçerken sizin bu konularda ki girişimleriniz sonlanarak yeni şartlara geçiyor.

YÜKSELEN AKREPLER: Eğitim, iletişim, anlaşmalar ve kardeşlerinizin şartları uzun vadeli sağlam sonuçlara geçerken siz yeni kararlar alıyorsunuz.

YÜKSELEN YAYLAR: Maddi kazançlarınızla ilgili konularda sağlam ve kalıcı şartlara geçerken projelerinizi sonlandırıyorsunuz.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Mesleki konularda olacak sonlanmalar sizin içinde bulunduğunuz şartları kalıcı koşullara geçiriyor.

YÜKSELEN KOVALAR: Bilincinizdeki değişim ve yükseliş sizi psikolojik olarak sağlam koşullara geçirecek.

YÜKSELEN BALIKLAR: Projeleriniz ve arkadaşlıklarınız kalıcı koşullara geçerken ortak gelirde ki şartlarınız netlik kazanıyor.

Şartlarınız ne olursa olsun. Doğru olun, doğru kalın. Hoşça kalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR