Süleyman Soylu Trabzon'da

Trabzon ve Rize'de programları olan Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman Soylu, Trabzon Havalimanı'nda Başbakan gibi karşılandı. Partililerin yoğun ilgisi ile karşılaşan DP Genel Başkanı Süleyman Soylu havaalanında basın mensuplarının sorularını da yanıt

Süleyman Soylu Trabzon'da

Trabzon ve Rize'de programları olan Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman Soylu, Trabzon Havalimanı'nda Başbakan gibi karşılandı.

Partililerin yoğun ilgisi ile karşılaşan DP Genel Başkanı Süleyman Soylu havaalanında basın mensuplarının sorularını da yanıtladı.

Türkiye'nin zor günler yaşadığını belirten DP Genel Başkanı Soylu, açıklamalarında değerler üzerinden siyaset yapmadıklarını ifade ederek, halkın istediği siyasi anlayışı Demokrat Parti ile bütünleştirdiklerini söyledi.

ARADA KALMAYIN, ARAMIZDA OLUN

Karadeniz'den güç almaya geldiğini ifade eden Soylu, “Bugün kendi memleketim Karadeniz'deyim. Yaklaşık 5 aydır Türkiye'nin en büyük geleneğinin siyasi liderliğini, genel başkanlığını onurla sürdürüyoruz. Bir taraftan partimizin siyasal işleyişini, diğer taraftar Türkiye'nin içinde bulunduğu olağan üstü koşullara yönelik partimizin Türkiye'nin yarınlarına ait insanlarımızın sevinçlerini ortadan kaldırmaya çalışanlara yönelik, aslında bu ülkenin ne kadar büyük olduğunu, bu ülkenin zengin olduğunu ve bu büyük milletin yarınlarına güvenle bakmasını sağlayacak politikalarımızı, önerilerimizi insanlarla paylaşıyoruz. Diğer taraftan da Türkiye'nin içinde bulunduğu bir sistem krizine karşı Demokrat Parti'nin bu milletin yarınlarıyla ve değerleriyle örtüştüğünü aktarıyoruz.

Bu beyaz yürüyüş Çanakkale'den başladı, ülkemizin bir çok bölgesini ve insanını gördük. Demokrat Parti'yi yeniden milletle bütünleştirmeye çalıştığımız, ahlaklı siyaseti, ahlaklı demokrasiyi, ötekisi olmayan Türkiye'yi, 70 milyon insanın kardeşliğini bu coğrafya da yani Akdeniz, Karadeniz havzasını, güçlü bir Türkiye'yi, modern bir Türkiye'yi oluşturabilmek için ülkemin her tarafında Türk insanın değerlerini anlatmaya çalışıyorum. Bugün Türkiye ciddi bir krizle karşı karşıyadır. Bugün Türkiye arada kalmaya mahkum edilmiştir.
Arada kalanlara; ne dinin siyasallaşmasına ne laikliğin siyasallaşmasına, ne milliyetçiliğin siyasallaşmasına prim verin. Arada kalmayın, aramızda olun. Demokrat Parti ile bu ülkenin bütün değerlerini, değerler üzerinden siyaset yapmadan, geleceğimiz ve hizmet üzerinden siyaset yapan bir anlayışı Türkiye ile buluşturmak için yürüyoruz. Bir taraftan insanlarımızı dinliyoruz, diğer taraftan milletimizin talep ettiği bir siyasi anlayışı Demokrat Parti'nin kendisiyle bütünleştirebileceğini milletimize aktarıyoruz.

Çayeli'nde bir kongre olursa muhakkak geleceğimin sözünü aylar önceden vermiştim. Sözüm üzerine geldim. Yoksa Karadeniz'de 10 günlük bir program düşünüyordum.

Karadenizlilerin bir özelliği vardır; kendi memleketlerini görmezlerse gıdalarını eksik alırlar. Memleketime biraz gıda almaya biraz güç almaya geldim. Siyasi mesajlarımı Çayeli'nde vereceğim” şeklinde konuştu.

DP Genel Başkanı Soylu, havalimanında kendisini bekleyen kalabalıkla tek tek tokalaşarak horon ekipleri ile birlikte horon oynadı. Soylu, daha sonra karayolu ile Rize'ye hareket etti.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler