Zokora'nın davasında yeni gelişme!

Trabzonsporlu futbolcu Zokora'nın Trabzon'da alkollü araç kullanarak trafik güvenliğini tehlikeye düşürdüğü iddiasıyla hakkında 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davanın bu günki duruşmasından karar çıkmadı.Trabzon 1. Sulh ceza mahkemesinde

Zokora'nın davasında yeni gelişme!

Trabzonsporlu futbolcu Zokora'nın Trabzon'da alkollü araç kullanarak trafik güvenliğini tehlikeye düşürdüğü iddiasıyla hakkında 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davanın bu günki duruşmasından karar çıkmadı.

Trabzon 1. Sulh ceza mahkemesinde görülen davanın duruşmasına futbolcu Didier Zokora katılmazken, avukatı savunmasını yaptı. Ünlü futbolcunun olayın meydana geldiği gün kendisine alkol raporu tutan polis memurları dinlendi. Polis memurları verdikleri ifadelerinde ise, kazanın meydana geldiği anda olay yerine intikal ettiklerini ve Futbolcu Zokora'nın az derecede alkollü olduğunu belirttiler. Duruşma eksikliklerin tamamlanması için ileri bir tarihe ertelendi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor