Zokora ve Bamba Dünya Kupasında

Fildişi Sahili ile Senegal arasında oynanan Dünya Kupası Afrika Elemeleri Play-off turu rövanş maçının 1-1 bitmesi ile birlikte, Fildişi Sahili Brezilya'ya gitme hakkı elde etti.İlk maçı 3-1 kazanan Fildişi Sahili, rövanşta da rakibiyle 1-1 berabere kalar

Zokora ve Bamba Dünya Kupasında

Fildişi Sahili ile Senegal arasında oynanan Dünya Kupası Afrika Elemeleri Play-off turu rövanş maçının 1-1 bitmesi ile birlikte, Fildişi Sahili Brezilya'ya gitme hakkı elde etti.

İlk maçı 3-1 kazanan Fildişi Sahili, rövanşta da rakibiyle 1-1 berabere kalarak Brezilya vizesini aldı.

Fildişi Sahili’nde Türkiye’de forma giyen Zokora, Bamba,Drogba, Gosso sahaya ilk 11’de çıkarken Trabzonspor'da forma giyen Zokora ve Bamba 90 dakika boyunca oyunda kaldı.

Senagal'de Sow, 77. dakikada penaltıdan attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. Fildişi Sahili 90. dakikada Kalou’nun golü ile skoru eşitledi. Bu beraberlikle Fildişi Sahili, Brezilya biletini almış oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor