Yusuf imzaya hazır!

 Trabzonspor’un sezon başında 1461 Trabzon’dan kiraladığı Yusuf Erdoğan, bordo mavili kulüple sözleşme imza atmak için sabırsızlanıyor.Genç futbolcuyla devre arasında 5 yıllık sözleşme imzalanmasının gündemde olduğu belirtilirken, 1461 Trabzon’dan 3-4 fut

Yusuf imzaya hazır!

 Trabzonspor’un sezon başında 1461 Trabzon’dan kiraladığı Yusuf Erdoğan, bordo mavili kulüple sözleşme imza atmak için sabırsızlanıyor.

Genç futbolcuyla devre arasında 5 yıllık sözleşme imzalanmasının gündemde olduğu belirtilirken, 1461 Trabzon’dan 3-4 futbolcunun da devre arası kampına davet edilebileceği öğrenildi. 1461 Trabzon teknik heyeti ile görüşecek olan Akçay’ın, PTT 1'inci Ligi’nde sıkıntılı günler geçiren pilot takımın daha fazla sıkıntıya girmemesi durumunda buradan A takıma takviye yapmak istediği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler