Yusuf ikinci yarı için iddialı!

Trabzonspor'da sezonun sürpriz yıldızı olan Yusuf Erdoğan, ligin ikinci yarısında daha iyi bir performans sergileyeceğini söyledi.Genç oyuncu, “Bu kadar kısa sürede 11’e girdiğim için çok mutlu ve şanslıyım. Hocamın bana olan güvenini boşa çıkartmadığım i

Yusuf ikinci yarı için iddialı!

Trabzonspor'da sezonun sürpriz yıldızı olan Yusuf Erdoğan, ligin ikinci yarısında daha iyi bir performans sergileyeceğini söyledi.

Genç oyuncu, “Bu kadar kısa sürede 11’e girdiğim için çok mutlu ve şanslıyım. Hocamın bana olan güvenini boşa çıkartmadığım için de kendimle gurur duyuyorum. Sezonun ilk yarısı, yaşadığım sakatlık dışında benim için güzel geçti. Takım olarak da önemli başarılar yakaladık. İkinci devrede öncelikle ligdeki deplasman karnemizi geliştireceğiz. Kişisel hedefim de daha çok gol atmak” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor