Yüreğimize su serpildi

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, UEFA Avrupa Ligi'nde Legia Avrşova'yı yendikleri maçın ardından görüşlerini dile getirdi.Galibiyetle ilgili yorum yapan Mustafa Reşit Akçay, "Çok üzüntülü olduğumuz günde bizim yüreğimize su serpen sonuçtu

Yüreğimize su serpildi

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, UEFA Avrupa Ligi'nde Legia Avrşova'yı yendikleri maçın ardından görüşlerini dile getirdi.

Galibiyetle ilgili yorum yapan Mustafa Reşit Akçay, "Çok üzüntülü olduğumuz günde bizim yüreğimize su serpen sonuçtu. Kaybettiklerimizin ardından onların bırakmış olduğu temeller üzerine bir şey yapmış olduk. Ayrıca halkımızın yüreğine su serpecek bir sonuç oldu. Oyuncularımı bu galibiyetten dolayı kutluyorum. İlk dakikadan itibaren rakibimizin çok sayıda adamla hücum etmesi bizim kontralarımızı kolaylaştırdı. İkinci müsabakadan da belli bir kontrollü sonuçla ayrılırsak bir üst tur adına önemli bir adım atmış olacağız" dedi.

LIMASSOL MAÇI SİGORTA

Grupta kalan 3 maç öncesinde görüşlerini dile getiren Akçay, "Her şey bitmiş değil. Evimizde bir Limassol maçı var. O da cebimizde sigorta olarak duracak. Apollon Limassol-Lazio maçının berabere bitmesi bize bir avantaj sağladı. Dediğim gibi 10 puan barajını zorlayacak bir durum da oluşturmuş olabilir. En kötü ihtimalle 8-10 arası puan bizi gruptan çıkartabilir" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor