Yomraspor deplasmanda galip

Bölgesel Amatör Lig (BAL) ligi karşılşamasında Karsspor kendi saha ve seyircisi önünde misafir ettiği Trabzon Yomraspor’a 1-0 mağlup oldu.Kars Atatürk Stadında oynan karşılşamada vasat bir oyun sergileyen Karsspor, 3 puan parolasıyla çıktığı karşılaşmadan

Yomraspor deplasmanda galip

Bölgesel Amatör Lig (BAL) ligi karşılşamasında Karsspor kendi saha ve seyircisi önünde misafir ettiği Trabzon Yomraspor’a 1-0 mağlup oldu.

Kars Atatürk Stadında oynan karşılşamada vasat bir oyun sergileyen Karsspor, 3 puan parolasıyla çıktığı karşılaşmadan eli boş ayrıldı.

Sıcak ve güneşli havada oynanan karşılaşmayı izleyen çok sayıda taraftar Karssporlu futbolcu ve teknik heyete tepki gösterdi. Teknik heyeti istifaya çağıran Yeşil Beyazlı ekibin taraftarları stadyum dışında toplanarak Karssporlu futbolcu ve teknik heyeti alkışlarla protesto etti.

Çok sayıda polisin görev aldığı statda karşılaşmanın orta hakemi Semih Özgel’de verdiği yanlış kararlarla taraftarların çileden çıkarttı. Bütün kararları Trabzon ekibinden yana kullanan hakem Karsspor’un attığı bir golü de faül gerekçesiyle vermedi. Maç sonunda soyunma odasına giden hakemlerde taraftarların tepkisinden nasibini aldı.

3. Lig paralasıyla lige başlayan Karsspor, oynadığı 4 karşılşamdan sadece 1’ini kazandı. Karsspor, Erzurum Yakutiye, Iğdır Gençlerbirliği ve Trabzon Yomraspor, karşısında sahadan eli boş ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor