Yılmaz Vural Premier Lig yolcusu!

Yılmaz Vural İngiltere Premier Lig ekiplerinden Cardiff City'le her konuda anlaştı.Trabzonspor'da da bir süre teknik direktörlük görevi yapan başarılı hoca, İngiltere Premier League ekiplerinden Cardiff City'nin Kıbrıslı Türk olan Başkanı Mehmet Dalman il

Yılmaz Vural Premier Lig yolcusu!

Yılmaz Vural İngiltere Premier Lig ekiplerinden Cardiff City'le her konuda anlaştı.

Trabzonspor'da da bir süre teknik direktörlük görevi yapan başarılı hoca, İngiltere Premier League ekiplerinden Cardiff City'nin Kıbrıslı Türk olan Başkanı Mehmet Dalman ile her konuda anlaşırken, imza için mevcut teknik direktör Malky Mackay'ın görevinden ayrılması bekleniyor.

Türkiye'de çalıştırmadığı takım neredeyse kalmayan Yılmaz Vural'ın yolu bu kez İngiltere'ye düştü. En çok takım çalıştıran teknik adam olan Vural, unvanları arasına, Premier Leauge'de görev yapan ilk Türk teknik adam olmayı da ekleyecek.

Yılmaz Vural, Cardiff City'nın Kıbrıslı Türk Başkanı Mehmet Dalman'ın daveti üzerine geçtiğimiz hafta İngiltere'ye gitti.

Bir süredir takımın teknik direktörü Malky Mackay'dan memnun olmayan Dalman, görevden kendi isteğiyle ayrılması için deyim yerindeyse operasyon üstüne operasyon yapıyordu.

Mackay'ın teknik heyetinde yer alan yardımcılarını bir bir gönderen Dalman, sabırla onun da istifasını sağlamaya çalıştı. Ancak taraftarlarca da oldukça sevilen 41 yaşındaki teknik adamın direncini kırmayı başaramadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor