Yılların şaibeli hakemi Nihat Mızrak yeni MHK'da!

Trabzonspor'un zamanında bolca hakkını yiyen eski hakem Nihat Mızrak yeni kurulan MHK'da yer aldı.

Yılların şaibeli hakemi Nihat Mızrak yeni MHK'da!

Haber61 Spor Servisi

Yusuf Namoğlu'nun istifası sonrasında Merkez Hakem Kurulu'nun yeni başkanı Sabri Çelik oldu. Çelik'in başkanlığındaki kurulun üyeleri arasındaki isimlerden biri dikkatleri üzerine çekti. O isim eski hakem Nihat Mızrak oldu. Mızrak yıllar önce Trabzonspor maçlarında yaptığı inanılmaz hatalar ve spor basınında da sıkça hakkında ortaya atılan iddialarla hafızalara kazınmıştı.

HABER61 UNUTMADI

2010-11'de Trabzonspor'un şampiyonluğunun gasp edildiği dönemde verdiği kararlarla adını duyuran Mızrak, takip eden sezonda da Trabzonspor'u özellikle Kayserispor maçında adeta doğramıştı. Fenerbahçeli Aziz Yıldırım ve Nihat Özdemir'in hemşerisi ve yakını olan eski hakemin vukuatları oldukça bol. Öyleki Fenerbahçe'li futbolcunun elle attığı golü geçerli saymışlığı dahi kariyerinde mevcut... Ayrıca hakkında Aziz Yıldırım'ın bir maçın devre arasında kendisini fırçaladığı iddiaları da basında yer almıştı.

O dönem ve öncesinde Mızrak'ın Trabzonspor'a ve Türk futboluna yaşattıkları detaylarıyla Haber61'de yer almıştı. 

İşte o haberler;

Mızrak yine iş başında

Fenerbahçe'nin Mızrak'lı maçları

Bakın Mızrak neye üzülmüş?

Aziz Yıldırım Mızrak'ı fırçaladı mı?

Mızraklı Fener kaybetmez

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor