Yattara bakın hangi maçları unutamadı?

Trabzonspor'un unutulmaz isimlerinden Yattara, bordo mavili formayı giydiği dönemdeki Fenerbahçe maçlarının önemini anlattı.Trabzonspor taraftarı için Fenerbahçe'yle oynanan 2 maçın çok önemli olduğunu söyleyen Yattara, ''Tüm maçları kaybetsek bile F.Bahç

Yattara bakın hangi maçları unutamadı?

Trabzonspor'un unutulmaz isimlerinden Yattara, bordo mavili formayı giydiği dönemdeki Fenerbahçe maçlarının önemini anlattı.

Trabzonspor taraftarı için Fenerbahçe'yle oynanan 2 maçın çok önemli olduğunu söyleyen Yattara, ''Tüm maçları kaybetsek bile F.Bahçe maçlarını kazandığımız takdirde kendimizi kurtarıyorduk'' şeklinde konuştu.

Gineli yıldız, ''Fenerbahçe'yi yendiğimizde şehirdeki herkes çok mutlu oluyordu, şehrin havası değişiyordu. Ancak mağlup olursak 1 hafta hiç dışarı çıkmıyorduk'' diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor