Yasin'den Caner İsyanı: FUTBOLU BIRAKIRIM

Fenerbahçe maçının 39. dakikasında topun üstüne düştüğü anda Caner'in tekmelerine maruz kalan Kayseri Erciyesli Yasin Öztekin, bu pozisyonda hakem Halis Özkahya'nın sarı-lacivertliler lehine düdük çalmasına isyan etti.4. hakem Serdar Akçer'in her şeyi net

Yasin'den Caner İsyanı:  FUTBOLU BIRAKIRIM

Fenerbahçe maçının 39. dakikasında topun üstüne düştüğü anda Caner'in tekmelerine maruz kalan Kayseri Erciyesli Yasin Öztekin, bu pozisyonda hakem Halis Özkahya'nın sarı-lacivertliler lehine düdük çalmasına isyan etti.

4. hakem Serdar Akçer'in her şeyi net şekilde gördüğünü ancak hakemi uyarmadığını belirten yetenekli yıldız, şu ifadeleri kullandı:

"DÖRDÜNCÜ HAKEM SUSTU!"

"Caner, Milli Takım formasını da giyen başarılı bir futbolcu. Ancak sahadaki bu tip hareketleri onun başarısının önüne geçiyor. Biz örnek insanlarız. Sokakta futbol oynayan çocuklar bizim yaptığımız hareketlerden etkileniyor. Caner'in bu yaptığınına hiç anlam veremedim. Yerde kıvranıp da onu zorda bırakmak istemedim.

"FUTBOLU BIRAKIRIM"

4. hakem Serdar Akçer yaşanan her şeyi gördü ancak Özkahya'yı uyarmadı. Kim bu pozisyona 'Kırmızı kart değil' diyorsa ben futbolu bırakırım. Ersun hoca çok zeki bir hoca. Mevzuya uyandı ve Caner'i hemen çıkardı. Madem bir şey yoktu neden çıkardı?

Sow'a yapılan da faul ama bu futbolun içinde olan bir şey. Kasıtlı bir hareket değil. F.Bahçe'nin resmi siteden misilleme yapmasını yanlış buluyorum. Bu tip konularda camiaların ve sporcuların kesinlikle daha sakin olması lazım."

TEKMELER YÜZÜNDEN DÜN MR'A GİRDİ

Aldığı darbeler yüzünden vücudunda çeşitli yaralanmalar oluşan Yasin dün MR'a girdi. Başarılı futbolcu Caner'le yaşadığı bu pozisyonla ilgili Almanya'daki arkadaşlarından da yüzlerce telefon aldığını söyledi.

İLİK SINAVINDA BATIRDI

Antalya Bölgesi, üst klasman yardımcı hakemi Serdar Akçer'in ilk 4. hakemlik tecrübesi fiyaskoyla sonuçlandı. Akçer, hemen önünde Caner'in Yasin'i tekmelemesini görmezden gelirken, pozisyona çok uzakta kalan orta hakem Halis Özkahya'yı uyarmayarak büyük bir skandala imza attı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler