Xavi'ye göre Messi'nin ödülü alma şansı

İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona forması giyen başarılı orta saha oyuncusu Xavi Ballon d'Or hakkında açıklamalarda bulundu."Bana sorarsanız, dünyanın en iyisi halen Messi, buna şüphe yok" diyerek açıklamalarına başlayan Veteran yıldız, "Ancak 2013 y

Xavi'ye göre Messi'nin ödülü alma şansı

İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona forması giyen başarılı orta saha oyuncusu Xavi Ballon d'Or hakkında açıklamalarda bulundu.

"Bana sorarsanız, dünyanın en iyisi halen Messi, buna şüphe yok" diyerek açıklamalarına başlayan Veteran yıldız, "Ancak 2013 yılının en iyisi kim diye sorarsanız, buna yanıt vermem zor olur. Messi'nin Ballon d'Or'u üst üste dört yıl kazanması da, oyları mutlaka etkileyecektir" dedi.

"ROBBEN RİBERY VE RONALDO..."

Değerlendirmelerine devam eden Barçalı oyuncu, "Bana kalsa ben yine Messi'ye verirdim. Çünkü o tek başına maçları çevirebilen bir oyuncu. Ama özellikle Ribery ve Cristiano da bu yıl müthiş işlere imza attılar. Ribery tüm kupaları kaldırdı. Ronaldo da harika bir istatistik yakaladı, birçok gol attı. Robben de bana göre en güçlü adaylardan. Eğer milli takımın kaptanı olsaydım oyunu önce Messi'ye, sonra Ribery'ye, ardından da Cristiano için kullanırdım" diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler