Volkan Onur için ne söyledi?

A milli takımın dün akşam oynadığı ve 2-0 kazandığı estonya maçı sonrası açıklamalarda bulunan Volkan Demirel Trabzonsporlu Onur ile aralarında sorun olmadığını söyledi.Onur ile aralarında bir problem olmadığını açıklayan Volkan, "Basındaki arkadaşlar dah

Volkan Onur için ne söyledi?

A milli takımın dün akşam oynadığı ve 2-0 kazandığı estonya maçı sonrası açıklamalarda bulunan Volkan Demirel Trabzonsporlu Onur ile aralarında sorun olmadığını söyledi.

Onur ile aralarında bir problem olmadığını açıklayan Volkan, "Basındaki arkadaşlar daha iyi bildiği için kafalarına göre yazıyor çiziyor. Üzüldüğüm onlara inananlar. Öyle bir fotoğraf yakalamışlar ki sanki kavga etmişiz gibi. Farklı yerlere çekilmiş olabilir. Bazı arkadaşlar olayları başka yerlere çekmek istiyor. Doğrular her zaman büyük satırlarda yer almaz. Biz yolumuza devam ediyoruz. Bu bayrağa hizmet etmek için buradayız. TC kimliğini taşıyorsan bu bayrağa hizmet etmek bizim görevimiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler