Üstünsalih: UEFA dosyayı kapattı

Trabzonspor'un Mali İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Abdi Serdar Üstünsalih, "UEFA mali durumumuzu inceledi ve bir sorun bulamadı" dedi.UEFA, Finansal Fair Play uygulamaları kapsamında bordo- mavililerin eski futbolcusu Kiki Musampa’ya gerekli ödemel

Üstünsalih: UEFA dosyayı kapattı

Trabzonspor'un Mali İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Abdi Serdar Üstünsalih, "UEFA mali durumumuzu inceledi ve bir sorun bulamadı" dedi.

UEFA, Finansal Fair Play uygulamaları kapsamında bordo- mavililerin eski futbolcusu Kiki Musampa’ya gerekli ödemelerin yapılmadığı gerekçesiyle Trabzonspor'un gelirlerine el konulması kararı aldı.

Bunun üzerine harekete geçen bordo- mavili  yönetim, UEFA’ya gerekli belgeleri gönderdi. Trabzonspor'un Mali İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Abdi Serdar Üstünsalih, 2013-2014 sezonunda Avrupa Ligi'nden elde edecekleri gelirlere el koyma kararı veren UEFA'nın dosyayı kapattığını söyledi.

Üstünsalih, "UEFA mali durumumuzu inceledi ve hiçbir sorun bulmadı. Bu nedenle de daha önceden aldığı kararın iptali yönünde karar verdi. Futbolcularımıza hiçbir borç olmadığı böylelikle bir kez daha ispatlanmış oldu" açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor