Usta adaylık için ne dedi?

Trabzonspor'da mayıs ayında yapılan olağanüstü kongrede madde değişikliğinin mahkemeye taşınmasının ardından verilen iptal kararının yankıları sürüyor.Aralık ayında yapılacak olan kongrede şimdi en merak edilen konulardan biri de kimlerin aday olacağı.May

Usta adaylık için ne dedi?

Trabzonspor'da mayıs ayında yapılan olağanüstü kongrede madde değişikliğinin mahkemeye taşınmasının ardından verilen iptal kararının yankıları sürüyor.

Aralık ayında yapılacak olan kongrede şimdi en merak edilen konulardan biri de kimlerin aday olacağı.

Mayıstaki kongrede başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun rakibi olan Muharrem Usta, iptal kararının ardından, "Sürekli seçime girecek bir yapıda değilim" diyerek kongre yapılması durumunda aday olmayacağını ima etti.

Usta, "Bu dönemde seçim kulübe bir şey kazandırmaz. Benim tavrım Trabzonspor'dan yanadır. Şimdiki arkadaşlarımız iyi bir iş yaptıkça çıta yükseliyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor