Ünal Karaman PTT 1.Lig'e mi gidiyor?

Trabzonspor'a futbolcu,yardımcı antrenör ve sportif direktör olarak hizmet veren Ünal Karaman'ın adı Karşıyaka ile anılmaya başladı. PTT 1. Lig'den bir kaç ekibin daha Karaman'la dirsek temasında olduğu bildirildi. Sait Karafırtınalar’ın yerine teknik dir

Ünal Karaman PTT 1.Lig'e mi gidiyor?

Trabzonspor'a futbolcu,yardımcı antrenör ve sportif direktör olarak hizmet veren Ünal Karaman'ın adı Karşıyaka ile anılmaya başladı. PTT 1. Lig'den bir kaç ekibin daha Karaman'la dirsek temasında olduğu bildirildi.

 Sait Karafırtınalar’ın yerine teknik direktör arayan Karşıyaka, Ünal Karaman üzerine yoğunlaştı. Yönetim, A Milli Takım’ın dünya üçüncüsü olduğu dönemde yardımcı antrenör olan, Ümit Milli Takım, Ankaragücü ve Konyaspor’u çalıştırdıktan sonra son olarak Trabzonspor’da sportif direktör olarak görev yapan Karaman’a ağırlık veriyor. Ünal Karaman’la yapılan ilk görüşme olumlu sonuçlandığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor