UEFA'dan TS'nin rakibine müjde

UEFA, Lazio ile Apollon Limassol arasında Olimpiyat Stadı'nda oynanacak Avrupa Ligi J Grubu mücadelesi için verdiği seyircisiz oynama cezasında geri adım attı.Lazio, Eylül ayında Legia Varşova ile oynadığı karşılaşmada taraftarlarının yaptığı kötü tezahür

UEFA'dan TS'nin rakibine müjde

UEFA, Lazio ile Apollon Limassol arasında Olimpiyat Stadı'nda oynanacak Avrupa Ligi J Grubu mücadelesi için verdiği seyircisiz oynama cezasında geri adım attı.

Lazio, Eylül ayında Legia Varşova ile oynadığı karşılaşmada taraftarlarının yaptığı kötü tezahüratlar ve açtıkları ırkçı pankartlar nedeniyle UEFA'dan ceza almıştı.

Ancak tekrardan bu durumu masaya yatıran komite, sadece Curva Nord (Kuzey tribün) tribününe seyirci alınmamasına, stadın diğer tribünlerinde ise taraftarların maçı izlemelerinde bir sorun olmadığına karar verdi.

Geçtiğimiz sezon da UEFA; Borussia Mönchengladbach, Tottenham ve Maribor maçlarındaki ırkçı olaylar nedeniyle Lazio'ya uzun süreli ceza vermişti.

UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda mücadele eden Lazio, Trabzonspor ile birlikte liderlik mücadelesi veriyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler