UEFA şikeye el attı

Yunanistan Süper Ligi'nin 12. haftasında Panathinaikos ile PAS Yanya arasında yapılan karşılaşmayla ilgili UEFA'dan, Yunanistan Futbol Federasyonu'na (EPO) şike olduğuna dair yazı gönderildiği öğrenildi.Yunan medyasına yansıyan haberlerin ardından yazının

UEFA şikeye el attı

Yunanistan Süper Ligi'nin 12. haftasında Panathinaikos ile PAS Yanya arasında yapılan karşılaşmayla ilgili UEFA'dan, Yunanistan Futbol Federasyonu'na (EPO) şike olduğuna dair yazı gönderildiği öğrenildi.

Yunan medyasına yansıyan haberlerin ardından yazının gönderildiğini "NEWS-247.gr" adlı siteye doğrulayan federasyonun UEFA sorumlusu Yannis Cufras, yazının bir gün sonra federasyon tarafından Kültür Bakanlığı, savcılık ve Yunanistan Spor Genel Sekreterliği'ne gönderildiğini söyledi.

UEFA'dan gelen yazıda, Panathinaikos'un 3-1 üstünlüğüyle biten maçta, ''maç öncesi ve sırasında, maçta 3-4 gol kaydedileceğine dair bahis oyunlarında çok yüksek rakamlar yatırılmasının şike olması ihtimalini güçlendirdiği'' ifadelerine yer verildi.

Öte yandan Panathinaikos Kulübü, haberi duyduklarında şaşırdıklarını ve takımının şike ile hiçbir ilgisi olmadığını açıkladı.

Yunanistan Süper Ligi'nde Panathinaikos, 21 puanla 4. sırada yer alırken, PAS Yanya takımı 17 puanla 10. sırada bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler