Türkiye Rusya ile Trabzon'da karşılaşacak

Türkiye UEFA Uluslar liginde Rusya ile Trabzon’da karşı karşıya gelecek.

Türkiye Rusya ile Trabzon'da karşılaşacak

A Milli Futbol Takımı UEFA Uluslar Ligi B grubunda ilk maçını Trabzon’da Rusya ile oynayacak.

7 Eylül 2018 Cuma günü saat 21:45’te Medicalpark stadında oynanacak karşılaşmayı yayınlayacak kanal henüz belli olmazken karşılaşmanın biletleri günler öncesinden satışa çıktı. Şenol Güneş Spor Kompleksi Passolig Gişelerinden ve Meydan Parkı Passolig gişelerinden bilet satışı devam ediyor. İnternet üzerinden bilet almak isteyenler taraftarkulubu.tff.org sitesinden biletlerini alabiliyor. Biletler ücretsiz kargo ile sahiplerine ulaştırılıyor.

Türkiye- Rusya maçının bilet fiyatları 1. kategori 40, 2. kategori 20, 3. kategori de 15 lira olarak açıklanmıştı.

HAZIRLIKLAR BAŞLADI

A Milli Takım, UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup'ta 7 Eylül Cuma günü Trabzon'da Rusya, 10 Eylül Pazartesi günü ise Solna kentinde İsveç'le yapacağı maçların hazırlıklarına başladı.

Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde Toplanan Ay-Yıldızlılar'ın ilk çalışması basına açık olarak yapıldı.

Teknik Direktör Mircea Lucescu yönetiminde gerçekleştirilen idmana omzunda sakatlığı bulunan Gökhan Gönül, ayak bileğinde sakatlığı olan Ömer Bayram, tedbir amaçlı dinledirilen Hasan Ali Kaldırım ile kampa geç katıldığı için istirahat eden Sinan Bolat katılmadı. Sol kasığında zorlanma bulunan Abdülkadir Ömür ise fizyoterapist eşliğinde kendisi için hazırlanan özel program dahilinde çalıştı.

Takımları ile müsabakaya çıkan futbolcular, rejenerasyon çalışması ile idmanı tamamlarken, diğer futbolcular ısınmanın ardından beceriye dayalı dar alan oyunları oynadı. Taktik ve fizik içerikli çift kale maç ile antrenman sona erdi.

Türkiye Rusya ile Trabzon'da karşılaşacak

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor