Türkiye Rusya'da kayıp!

Rusya : 2 - Türkiye : 0

Türkiye Rusya'da kayıp!

UEFA Uluslar Ligi'nde Rusya ve İsveç'in yer aldığı B Grubu'nda mücadele eden A Milli Takımımız3. maçta Rusya ile deplasmanda karşı karşıya geldi.

Trabzon'da oynanan maçta Rusya'ya 2-1 mağlup olan Milliler, Soçi'deki maçta rakibine 2-0 mağlup oldu. Rusya'ya galibiyeti getiren goller 20. dakikada Neustadter ve 71. dakikada Cheryshev'den geldi. Fenerbahçe forması giyen Roman Neustadter Rus Milli Takımı formasıyla ilk golünü Türkiye'ye attı.

İsveç'i 2-1 yenerek 3 puana ulaşan Türkiye, Rusya karşısında aldığı mağlubiyetin ardından gruptaki 2. yenilgisini alarak liderlik şansını Soçi'de bıraktı. İki maçtan da galip ayrılan Rusya ise 7 puana yükseldi.

A Milli Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup'taki 4. maçında 17 Kasım'da İsveç'i konuk edecek. Grup lideri Rusya ise 20 Kasım'da İsveç ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor