Türkiye - İran maçı hangi kanalda saat kaçta?

Milli takım bu akşam iran ile karşılaşacak. Türkiye İran maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte detaylar

Türkiye - İran maçı hangi kanalda saat kaçta?

A Milli Takım bu akşam özel karşılaşmada İran ile mücadele edecek. Maçın TRT'de yayınlanmayacağının açıklanmasının ardından "Türkiye - İran maçı hangi kanalda saat kaçta" sorularına yanıt arandı.

Türkiye İran maçı bu akşam saat 21.15'te başlayacak. Karşılaşmayı S Sport canlı yayınlayacak.

İstanbul'da oynanacak özel karşılaşmada A Milli Takım ile İran 44 yılın ardından ilk kez karşılaşacak. İki ülkenin milli takımları en son Pakistan'ın Karaçi kentinde 20 Ocak 1974'te Kalkınma için Bölgesel İşbirliği Kupası'nda karşılaşmış ve Sinan Alayoğlu'nun golüyle sahadan galip ayrılmıştı.

MUHTEMEL 11'LER

Türkiye: Serkan, Şener, M.Topal, Çağlar, Hasan Ali, Cengiz, Mahmut, Okay, Oğuzhan, Yusuf, Cenk

İran: Beiranvand, Rezaeian, Gholizadeh, Khanzadeh, Pouraliganji, Ezatolahi, Ansarifard, Shojaei, Torabi, Jahanbakhsh, Ghoddos

Türkiye - İran maçı hangi kanalda saat kaçta?

MAÇI ÖZBEK HAKEM YÖNETECEK

Müsabakada Özbekistan Futbol Federasyonundan Valentin Kovalenko düdük çalacak. Kovalenko'nun yardımcılıklarını Ruslan Serazitdinov ve Alisher Usmanov yapacak, dördüncü hakem ise Hüseyin Göçek olacak.

7. kez karşılaşacaklar

A Milli Futbol Takımımız tarihinde 7. kez İran ile karşılacak. Geride kalan 6 maçta Türkiye 4 kez galip gelirken, 2 maç ise berabere sonuçlandı. İran'ın Ay Yıldızlılarımız karşısında galibiyeti bulunmuyor. Bu maçlarda Millilerimiz 12 gol atarken, kalesinde sadece 1 gol gördü.

İki takım ilk kez 1950'de İstanbul'da İnönü Stadı'nda hazırlık maçında karşılaşırken, bu maçı Türkiye 6-1 kazandı. O maçta gollerimizi Reha Eken (2), Lefter Küçükandonyadis (2) ve Halit Deringör kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler