Türk futboluna ağır yaptırımlar gelecek!

PFDK eski üyesi Yusuf Reha Alp, TFF'nin Trabzonspor'un 2010-11 sezonuna ait bazı maçların tescilinin iptali için yaptığı başvuruyu reddetmesinin, Türkiye'ye ağır yaptırımlar getireceğini söyledi.Alp, "UEFA Disiplin Kurulu, F.Bahçe Kulübü'nün 'müsabaka son

Türk futboluna ağır yaptırımlar gelecek!

PFDK eski üyesi Yusuf Reha Alp, TFF'nin Trabzonspor'un 2010-11 sezonuna ait bazı maçların tescilinin iptali için yaptığı başvuruyu reddetmesinin, Türkiye'ye ağır yaptırımlar getireceğini söyledi.

Alp, "UEFA Disiplin Kurulu, F.Bahçe Kulübü'nün 'müsabaka sonuçlarını etkilediğine' hükmetmiş ve F.Bahçe Kulübü'ne 2 yıl Avrupa kupalarından men cezası vermiştir. UEFA Tahkim Kurulu ve CAS da bu kararı onadı. UEFA kuralları açık; 'Benim talimatlarıma ve bu talimatlara göre aldığım kararlara uymak zorundasın' der. TFF tam tersini yaptı. Elbette ülke olarak bunun bir yaptırımını göreceğiz" dedi. Alp, Trabzon'un bundan sonra Tahkim Kurulu'na gidebileceğini, oradan da sonuç çıkmazsa UEFA ve FIFA'ya durumu anlatacağını belirterek, "Onlar da gereğini yaparlar. Ülke futbolunu büyük cezalar bekliyor" yorumunu yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor