Türk futbolu yeni bir yıldız daha kazanıyor

Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi Bursaspor - Göztepe maçında yıldızlaşan Batuhan Kör ile ilgili konuştu.

Türk futbolu yeni bir yıldız daha kazanıyor

Dün akşam oynanan Bursaspor-Göztepe maçında 4 gol atan 19 yaşındaki Batuhan Kör’ün hemşerisi olduğunu belirten Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi “Batuhan kardeşimizle gurur duyuyoruz. 61 numaralı forması ile sahada yıldızlaştı gelecek adına ondan çok umutluyuz. Türk futboluna yeni bir yıldız geliyor, inşallah kendisini Trabzonspor forması altında görmekte nasip olur” dedi. 

Külekçi, Ziraat Türkiye Kupasında Bursaspor’un 4 golünü Göztepe filelerine göndererek Bursaspor’u bir üst tura taşıyan Batuhan Kör’ün Artvin’in Şavşat İlçesine bağlı Arpalı Köyü’nden Sarkisoul Mahallesi’nden Taner Kör’ün oğlu olduğunu dile getirdi.

Altyapı eğitimini Vakıfköy'de alan ve Bursaspor'un tüm yaş gruplarında forma giymesinin ardından bu sezon istikrarlı bir şekilde süre alan Batuhan Kör son haftalarda attığı gollerle ön plana çıktı. Ligde forma giydiği 645 dakikada 5 kez rakip fileleri havalandıran 19 yaşındaki oyuncu, Göztepe karsında kariyerinin en anlamlı günlerinden birini yaşadı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor