TÜFAD'dan 1461 Trabzon'a ziyaret

Türkiye Futbol Antrenörleri derneği(TÜFAD) Trabzon şubesi Trabzon 1461 teknik heyetini ziyaret etti. Ziyarette Trabzon 1461 futbol takımının teknik direktörü Ayhan Alemdaroğlu ve teknik ekibinin yanı sıra kulübün yönetim kurulu üyeleri yer aldı.TÜFAD Trab

TÜFAD'dan 1461 Trabzon'a ziyaret

Türkiye Futbol Antrenörleri derneği(TÜFAD) Trabzon şubesi Trabzon 1461 teknik heyetini ziyaret etti. Ziyarette Trabzon 1461 futbol takımının teknik direktörü Ayhan Alemdaroğlu ve teknik ekibinin yanı sıra kulübün yönetim kurulu üyeleri yer aldı.

TÜFAD Trabzon şubesi yönetim kurulu adına ziyaretin amacı ile ilgili bir basın açıklamasında bulunan TÜFAD Trabzon şubesi Genel sekreteri Harun Beklemiş şu ifadelere yer verdi.

Gecikmiş bir ziyaret olarak algılanabilir. TÜFAD Trabzon şubesinin önemli değerlerinden olan Trabzon 1461 futbol takımının teknik direktörü Kadir Özcan hocamız vefat edince onun yerine kim gelirse gelsin o acılı süreçte ona hayırlı olsuna gitmeye içimiz el vermedi. Devre arasını bekledik. Bu ziyaretimizde Ayhan hoca ve ekibine Kadir Özcan’ın ekibi olarak onun kabrinde huzurlu uyuması için bu ekibi seçerken ne kadar doğru bir seçim yaptığını spor kamuoyuna yaptığınız başarılı çalışmalarla aldığınız sorumluluk gereği ifade etmek gibi zor bir görevlerinin olduğunu ifade etmeye çalıştık.

Trabzon 1461 futbol takımı teknik ekibi olarak bu sorumluluklarını gerek oynadıkları futbol ,gerekse misyonları gereği  Trabzonspor A takımına  iki futbolcu vererek hakkıyla yerine getirdiklerini söyledik.Mekanında rahat uyu Kadir Özcan hoca,geride bıraktıkların o gülen yüzünü güldürmeye devam ediyorlar.

dsc_0327.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor